YLEINEN NOISE FIILISTELY SUOMEKSI

Started by FreakAnimalFinland, July 30, 2023, 10:39:06 AM

Previous topic - Next topic

DBL

Loistoraportteja taas kaikilta!

Quote from: V.T.R on May 05, 2024, 09:45:25 AMTämän jälkeen meinasin lähettää Ouluun terveisiä eräälle zine ja kassumogulille, että täällä illan teema näyttää olevan... Cursed Tapes!
Heheh, hengessä mukana! Meinasi tuossa jokin aika sitten päästä itku kun oli uus kasettisoitin testissä (useammankin edellisen kanssa on tosiaankin ollut aika kirottu meininki), ja vaikutti että TAAS osu kohdalle vouvaava soitin. Kävin onneksi bandcampista tsekkaamassa ja selvisi että Tri-Kàyan pitää oikeestikin vouvata tuollain, huh huh. Mut testikassu vaihtui nopeeta toiseen. Nyt kun näyttää että soitin saattaisi tosiaan olla toimiva niin voisikin kuunnella tuon uusiksi niin että keskittyisi ihan ääneen eikä hermot kireellä seurailis että onko soitin ehyt.

Quote from: V.T.R on May 05, 2024, 09:45:25 AMPitäisi järjestää joskus pelkkä Harsh Noise Parkinglot tapahtuma jonne porukka voisi kokoontua juomaan olutta ja sosialisoimaan ja vaihtamaan ajatuksia yhdeksi illaksi. Kajarista melut soimaan taustalle. 
Viimaa Ja Villasukkia vs. Kaljaa Ja Kasetteja, hah. Rääseikössä oli kyllä hyvä kun ekat hetket paikan päällä meni treidikamoja toimittaessa ja tyypit taputtelee toisiaan vuorotellen selkään että "olipas muuten hyvä se sun viimesin kassu"... tai no, voi olla että hieman liioittelen tai mytologisoin mutta itse ainakin tein noin. Mut minkäs sille voi kun aihetta kehuille löytyy useemmin kuin tilasuuksia toimittaa niitä.

Mut vähän kuuntelukommenttejakin. Oli siitä jotain kommentteja näkynyt, mutta yllätti silti kuinka erilainen Vihanmiesten toka levy oli ekaan verrattuna. Kyllähän sen debyytinkin "1+1=2"-jyräys toimi, mutta kakoslevy on omaan makuun teknohkojen biittien ja metalliräminän määrästä huolimatta hienovarasempi, mielenkiintosempi ja ihan vaan läpeensä härskimpi. Kansikuvissa eka levy nokittaa tämän sata-nolla mutta onneksi sisäsivuilta löytyy kuumottavaa mulkoilua tilannetta tasottamaan.

Kasettisoittimesta iloitessa tuli käytyä myös lisäkuunteluja odottavia kassuja läpi, ja YANAn vuonna 2021 julkaistu Obitvs iski ihan helvetin hyvin. Menee ehkä enemmän drone-ambientin tai muun vastaavan kuin sinänsä noisen puolelle, mutta jos tunnelmallinen ja samaan aikaan analogisen suora että hienovireinen kokeellinen ääni kiinnostaa niin tuota on helppo suositella (vaikka eipä YANA ole juuri huonoa matskua julkaissutkaan). Värikkäämpää ja sävykkäämpää ääntä kuin läpiharmaista kansista arvaisi, ja kestokin napakka puolituntinen. Lopun leikkaus vähän ärsyttää, mutta näihin nyt saa tottua.