10.5.2024 Tampere / ELEKTRONIMUSIIKKIKONSERTTI

Started by pentd, April 26, 2024, 03:22:24 PM

Previous topic - Next topic

pentd



Next school concert will have insekt elektronix, dreamy ambient soundscapes, modularisms and field recordings/concrete sounds. Wellkom!!
-----------------------------------------------------------
ELEKTRONIMUSIIKKIKONSERTTI

Tampereen Konservatorion Pyynikkisalissa kuullaan jälleen elektronimusiikkia, kun kaiuttimista vyöryy eliittitaajuuksia alan erikoishahmoilta.

MARJA AHTI
Saliimme saapuu arvostettu tekstuurimestari, joka loihtii aavemaisia kudoksia kenttä-äänityksistä, feedbackista ja modulaarisynteesin syövereistä. Musiikki on rauhallisen abstraktia, kaikessa oudossa piilee jotain tuttua. Hänen albuminsa ovat ilmestyneet Yhdysvalloissa ja Euroopassa ja hän on konsertoinut muutamalla mantereella.

MIRROR GHOST
Uuden 'Nocturne/Aubade' -albuminsa vastikään julkaissut ambient-muusikko Mirror Ghost tarjoaa meditatiivisen ja lumoavan live-kokemuksen. Luvassa on modulaarisyntetisaattorin, nauhaluuppien ja akustisten soittimien äänimaisemia sekä kauniin minimalistisia melodioita. Projektin takana on tamperelainen Teemu Into, jonka muita projekteja ovat mm. Vuoret, Maan Humina ja Maailmanrakastaja.

PENTTI DASSUM : INSEKT ELEKTRONIX VI
Uusin installaatio, jossa yhdistyy 4-kanavainen oskillaattorimusiikki ja vektorskooppivisualisointi. Musiikki koostuu modulaarisynteesin ja Umpio-noiseprojektin elektronisen ulosannin ristimanipulaatiosta ja edustaa Kartio-projektin navigoimaa hyönteiselektroniikkaa.

Pe.10.5.2024
Tampereen Konservatorion Pyynikkisali
Ovet klo.19
Vapaa pääsy / Kolehti

marjaahti.com
mirrorghost.bandcamp.com
www.umpio.com
www.tampereenkonservatorio.fi