YLEINEN NOISE FIILISTELY SUOMEKSI

Started by FreakAnimalFinland, July 30, 2023, 10:39:06 AM

Previous topic - Next topic

piisti

Okei! Hei no hieno homma. Ei oo ehkäpä myöskään orkesterin sisäinen kommunikaatio tässä asiassa ollut myöskään parhaimmillaan. Eikä sieltä käsittääkseni ole tulossakaan korean kolmanneksi suosituinta hooseeta. Vainot...
 Heppakirjat-Kassut tuli tänään. Ihan valmista kamaa. Tyttö ja sätkä-kantisessa ehkä inasen rempseempi meno.
 Leather Dog-ceedeen soidessa hetken luulin liesituulettimen kyykähtäneen.
 Uusin Haare cd lähti soimaan just. Kasoittain muutakin tässä kuunnellut ja niistä ehkäpä myöhemmin.

Heppakirjat

Posti sai vihdoin Commando 15 CD:n perille. Kuuntelin pari kertaa eilen illalla läpi ja äsken vielä kertaalleen. Vanhankoulun vire puhuttelee. Kirkasta ääntä kaikin puolin. Eipä tästä ole hirveästi mitään sanottavaa mitä muut edellä ei olisi sanoneet. Hienoa että tehdään just mitä huvittaa!

KSNK:n Murskaa on taas tullut soiteltua kanssa. Tämä on yksinkertaisuudessaan yksi suosikkejani ja vaikea tähän on kyllästyä. Kuuntelin toisaalta koko päivän töissä lohkareita murskaavaa kaivinkonetta. Toimii.

Sunnuntaina Näsiä ja Absolute Key ja viikon päästä uudestaan! Ja siitähän kevään keikkaruuhka vasta alkaa. Voi morjes!

FreakAnimalFinland

Uusin HAARE meni ensin taustahuminana just... taustahuminana. Kun antoi sekä tarpeellisen määrän volumea että ei ketään häiritsemässä levyn kuuntelua, sehän on kaikkea muuta kuin "taustahuminaa". Paikoitellen jopa 3 miehen voimin duunattua drone matskua. Ei meluisaa, varsin rauhallisesti eteenpäin leijuvaa, mutta aktiivisesti touhuavat äänen teossa. Levy on tullut pyöriteltyä jo 5-6 kertaa ja hyvä on!

Jazzhand / murmur kassu pari kertaa läpi ja sehän on erinomainen. Erikoinen ja hämärä, mutta verrattuna Jazzhandin haastavimpiin kassuihin, kyseessä on ihan noise ansioiltaan miellyttävä kuuntelukokemus! Toisaalta artisti on omillakin kassuilla siirtynyt sinne suuntaan.

Tulevaa, taas ihan upo uutta Will Over Matter kassua pyörittelin. Uniikeista artisteista puhuttaessa, WOM soundi on kyllä sellainen ettei muut tee. Tämä kohta ilmestyvä kassu jatkaa nykyistä ultra minimalismin linjaa ja laittoisto käytännössä sekvensserin juoksutusta kitaravahvarin läpi ja se siitä. Voisi kuvitella kuuntelevansa jotain VOD lafkan arkistoista kaivamaa minimal elektro-industrial vintage kassua jossa artisti pärjäilee niin vähäisellä arsenaalilla että nykyään ei oikein kukaan kehtaisi.. paitsi: WoM!

Lahden keikan tiimoilta kuulin uutisen että keikkapaikka siirtyi varsinaisesta kino iiriksestä Vaahterasaliin. Ei hätää, kun osoite on sama, sama rakennus, puitteet kohdillaan ja jengiä mahtuu pari sataa, joten voi tuoda kaveritkin!
E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net

piisti

Ihan hillitön tää Tyhjä Pää 12". Remixi puoli odottamattomuudessa päällystötasoa, niinkun me yritysmaailmassa asia ilmaistaan! New Forcesille väsätty Organ of Corti ei sisältänyt ärsyttävää synahahmotelmaa, jollaisen jonkun aieman äänitteen bc-version perusteella törmäsin koko projektin. Semmonen mukavan oloinen levy. Ei missään nimessä kädenlämpöistä silti.
C-15 ceedeeseen olen halunnut ihastua, mutta kolmen raidan jälkeen intensiteetti katoaa. Ei sillai et tarvis tuutata, tulee vaan pari ihan turhaa raitaa jotka ei kerro tulevasta, eikä menneestä mitään.
Murmur/Jazzhand menee nopeasti. Järkevä mitta ja matsku ei mitenkään yhteen ympätyn oloista.
Ineffable Slime T.A.O.S CDr on melkoinen sirkus. Alussa volumetasojen kanssa vähän hankaluuksia päästä messiin, mut loppua kohden se kunniankukko kiekuu ja kiehuu.

FreakAnimalFinland

Pari melkoista minimalistisen ja toistoon pohjautuvan matskun julkaisua pyärinyt levarissa.
Robert Turman - Distant Dosage LP tuo mieleen miehen taustan varhaisessa NON matskussa kun homman nimi LP lock groove henkinen loputtoman oloisesti toistuva looppi. Tuhotut vinyylit aika isosti siinä äänilähteenä muutenkin ja välillä kun lyhyttä toistuvaa pätkää soinut tietyn aikaa, herää hieman kiinnostus mulkaista levyä että onkohan tämä nyt OIKEASTI locked groovessa jumissa vai josko vaan Turman venyttää biisissä idistä vähän pidemmälle kuin ehkä kannattaisi. Hyvä levy, mutta kieltämättä pari biisiä oli tuollaisia että piti oikein tarkastaa että onko oikeasti levari jumissa jossain groovessa, vai pelkästään Turmanin studiossa, heh..
Nyt kun tsekkasin hieman infoja yllä olevan kirjoittamisen jälkeen, tämähän olikin arkisto kamaa 1980-84 väliltä juuri kun mies oli lopettanut NON hommat. Eli, sitä itteensä.

Leif Elggren – Motor For An Unknown Vehicle (Opening Of The Grave) LP tuli napattua Satatuhatta distrusta kun 12" irtosi 17 euron hintaan. Alkaa noise vinyylienkin hinnat olla sellaisia että 17 euron levyille voi pitkälti sanoa jäähyväiset. En tsekannut yhtään mistä on kyse ja yllätyin kun melko digitaalisen kirkasta ja sähköistä noise-dronea joka vähän "säksättää" ja tuli mieleen jopa Whitehousen 20v sitten tehdyt levyt, instrumentaaliversiona. Jos A-puoli toi hyvän fiiliksen, ehkä hieman lerpahti kun kyse on reilun 30 minsan teoksesta joka jaettu 12" kahdelle puolelle. Eli b-puolelle siirtyessä, homman nimi on vain "lisää samaa". Tämä matsku olisi kuitenkin ehkä toiminut joko yhtenä 30+ min CD levynä. Tai jos teosta tehdessä olisi ollut LP formaatti mielessä niin että levyn fysiikan määrittämä mitta otetaan huomioon. Sehän nykyisin on ehkä paskin elementti LP julkaisuissa että pilvin pimein on julkaisuja joiden kohdalla "olis siisti jos olis LP" on lienee ainoa ajatus missä vaiheessa LP julkaisun realiteetit on otettu huomioon. Monesti tekisi mieli kuitata että jos LP julkaisun haluaa tehdä, kannattaisiko se levy sitten tehdä LP formaatin ehdoin? No siis, Leifin 12" kyllä soundaa hyvälle ja näyttää hyvälle ja teknisesti pelittää, kitisin vaan yleisesti, kun aiheen tiimoilta usein syytä, heh...
E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net

Heppakirjat

Absolute Key, NET ja Näsiä @ Pethaus

Absolute Key narskutti rautamyllystä narinaa ja rutinaa pedaalien läpi. Lopputuloksena oli kohtalaisen leppoisaa sunnuntaisaundia. Tekemisen meininkiä, loopit paikoitellen vähän sinne päin ja tasot heitteli. AK on kuulostanut matineoissa jokainen kerta kohtalaisen kokeelliselta. Jännä nähdä miltä viikon päästä kuulostaa.

NET soitti modulaarilla ja jollain vermeellä kaunista ambienttia. En tiedä montako kappaletta tuli, mutta aivan liian pitkä keikka ja toisaalta kaikki kuulosti granulaation, delay ja reverbin kautta korvaani melko samalta. Sävelletympi kokonaisuus toimisi varmasti paremmin ja mahdollistaisi jonkinlaisen draaman kaaren, jota tällainen maalailu ehdottomasti kaipaa.

Näsiän ensimmäisen keikan runko koostui feedbackista, oliiviöljykanisterin päältä kaiutetusta päänhierontavälineestä sekä kasetilta tulleesta ?puhepätkästä¿. Jotain kettuhommia?! Looperilla ja pitch shifterillä hommaan saatiin sopivasti matalia ja korkeita taajuuksia. Yleisön pyynnöstä nähtiin jopa encore! Paljon oli Näsiä-elementtejä kaseteilta jollain tasolla läsnä, vaikka toki aivan erilaiselta livenä kuulostikin. Tosi kova ensikeikka ja kuulemma viikon päästä jotain muuta luvassa! Odotan innolla.

bad milk

Quote from: Heppakirjat on February 18, 2024, 09:00:59 PMAbsolute Key, NET ja Näsiä @ Pethaus
Täällä oltiin. AK:lla erityisesti alkukeikka lähti kasvamaan hyvin, ja mm. se ruosteisen myllyn nitinä + geigermittarisoundi miellytti. Alun jälkeen tuntui, että homma lähti kulkemaan vähän turhan moneen eri suuntaan, ja ideat jäivät hieman ilmaan roikkumaan. Hiukan karsimalla elementtejä, ja keskittymällä tarkemmin volume-kontrolliin, setistä olisi saanut kenties vielä vähän paremmin tehoja irti.

NETillä tosiaan vähän liian pitkä setti, ja äänimies teki kyllä vittumaisen källin, kun äänenvoimakkuus oli säädetty kuiskaus-levelille. Hyviä soundeja, ja erityisesti ne orgaanisemman kuuloiset jutut olivat oikein korvanmyötäisiä. Näin NETin kerran aiemmin toisessa paikassa, ja silloin materiaali pääsi aika paljon paremmin oikeuksiinsa – mielenkiintoista stereokuvan käyttöä ja maukkaita soundeja.

Näsiä todella positiivinen yllätys. Varmasti saman suuntaisia peruspalikoita käytössä kuin nauhoitetussakin materiaalissa, mutta live-tilanteessa PA:n läpi ajettuna kuulosti aika paljon rikkaammalta, ja mielestäni lähti kyllä hitosti nauhoja paremmin. Mainio keikkadebyytti!

Manhog_84

Quote from: FreakAnimalFinland on February 14, 2024, 10:02:40 AMOlen kuunnellut monta iltaa Death Squad CD julkaisuja. Nämä kaikki oli näitä vanhojen kasettien uusintapainoksia ja aikanaan ihmettelin että 150kpl erinä tehdyt levyt olisi aivan liian pieniä painoksia, mutta todellisuus taitaa olla ettei varhaistuotanto kovin monia edes kiinnosta. Julkaisutapa oli hieman erikoinen. Jokainen kassu piti tehdä irrallaan digipak CD muodossa, vaikka pääasiassa ovat sellaista 15-30 min välille asettuvaa. Muistaakseni 20 minsaa ja alle olevat levyt myytiin 9e ja sitä pidemmät täyspitkinä. Moni täyspitkäkin on puolen tunnin töräytys. Matskusta olisi helposti saanut tehtyä hieman kuuntelijaystävällisemmänkin ratkaisun. Nyt matsku on n. 15 CD:llä vaikka ne olisi ihan sujuvasti saanut prässättyä ehkä.. kuudelle? CD boxi vihkon kanssa olisi ollut varsin cool, sillä suurin osa digipakeistä ei sisällä juurikaan artworkkia samalla tapaa kuin originaali kassut joiden käsin duunatut paketoinnit oli ihan omaa luokkaansa.

Vasta näiden julkaisujen myötä tuli Death Squad itselle tutuksi. Levyt ovat niin lyhyitä, että tässä tapauksessa olisi parin kolmen ahtaminen samalle CD:lle toiminut paremmin, kun tuntuu kuunnellessa että loppuvat kesken. Joku juttu siinä on kun pitää alkaa vaihtamaan levyä ja tästä syystä Fuck You toimii parhaiten keston takia. Ei jää vajarit kun laittaa soimaan. Ja ehkä se soundikin on hieman vahvempi kuin muilla levyillä.  Noisen aneemisuudesta huolimatta tässä on oma viehätyksensä, mikä on osa sitä kokonaisperformanssia mitä Death Squad/MK9 -hommat edustavat. Ja onhan se kiiltelevä digipak-rivistö myös ihan tyydyttävän näköinen hyllyssä.

RURAL RESISTANCE

24.2.2024 Viimaa ja villasukkia, Vaahterasali, Lahti

Olipahan keikat Lahdessa eilen! Todella hyvää meininkiä. Ensinnäkin puitteet oli ihan viimeisen päälle: Teatterin katsomossa sai istuskella ja keskittyä kuuntelemiseen, saundit olivat selkeät ja potkua oli riittävästi, valaistus, lavasomisteet jne. Aulatilassa puolestaan sai sosialisoida rauhassa omia eväitä nauttien ja meininki oli hyvin välitöntä ja leppoisaa. Hatunnosto järjestäjälle vaivannäöstä ja toivon kovasti, että jatkoa seuraa.

Sitten itse esityksiin:

NÄSIÄ aloitti ja oli itselleni yksi illan odotetuimpia, sillä olen pitänyt pelkistetyistä kaseteista kovasti. Niissä on hieno kotikutoisuuden maku ja minulla on heikko kohta luontoääniin ja -tematiikkaan eli sikälikin ne ovat osuneet vahvasti maaliin. Taustaprojisointina nähtiin pääasiassa artistin itse kuvaamaa materiaalia, jossa vilistivät nokkosperhosen toukat, muurahaiset, mehiläiset ja naakat. Lisäksi nauhalta soitettiin aina kulloinkin kankaalla nähtävien eläinten ääniä. Näsiä hieroi keskittyneesti ääniä ulos mm. kontaktimikistä ja isoa peltilevyä feedback-instrumenttina käyttäen. Hetken aikaa yleisössä kälkättänyt naishenkilö hieman häiritsi immersiota, mutta joku tai jotkut asialliset yleisön edustajat hiljensivät hänet melko pian. Keikka oli  varsin mainio.

Seuraavana esiintyi KUOLEMA-DUO, joka on jo aiemmin livenä hyväksi havaittu. Arvostan bändin konseptin kokonaisvaltaisuutta ja sitä vakavuutta jolla biisit esitetään, varsinkin tänä aikana kun kaikki tuntuu olevan ironialla kuorrutettua ja "vain läppää". Taitavaa laulua ja soitantaa surullisella poljennolla. Kitara, harmooni, viulu, haitari ja hienona lisämausteena esimerkiksi soittorasioita ja tuulikelloa. Yleisö tuntui kunnioittavan esitystä siinä määrin, että biisien välissä ei taputettu ja kaljatölkitkin avattiin aina vasta kun soitanta oli hetkeksi tauonnut. Vaikuttava duo kertakaikkiaan.

Kolmantena mylläsi ABSOLUTE KEY. Olen nähnyt projektilta keskenään aika erilaisia keikkoja ja tällä kertaa luvassa oli melko suoraviivaista noisea, osittain käsintehdyllä fiiliksellä. Projektilla tuntuu olevan aina joitakin hyviä elementtejä ja ideoita, mutta niitä ei ihan saada jalostettua maaliin asti. Kaipaisin jonkinlaista pientä huolittelua tai punaisen langan kirkastamista ja väkevämpiä äänilähteitä. Ainakin näin kuulijana tietynlainen päämäärättömyyden tuntu ja huonolla tavalla käppäiset saundivalinnat tuntuivat vaivaavan.

EEVA MERET oli itselleni entuudestaan täysin tuntematon ja odotin jonkinlaista eteeristä kitarasäesteistä folkia. No, sitäkin oli tarjolla hetkittäin, mutta kokonaisuus oli varsin erilainen kuin mielikuvani. Meret on todella ilmeikäs ja ilmaisuvoimainen esiintyjä, suorastaan vangitseva! Osaa kappaleista hän säesti vimmaisella jouhikon soitolla, loopperin avulla kappaletta kerrostaen ja nähtiinpä lavalla myös kehärummulla säestetty lemmenloitsu. Loitsimisessa artisti pisti itsensä likoon, riskeeraten kaiken "cooliuden" ja kiljahteli ja messusi rivouksia. Ei mikään varman päälle veto. Pakko arvostaa! Keikan parasta antia taisi silti olla kolmas biisi, joka oli jouhikon soittoa ja pitkiä laulettuja ja huudettuja ääniä.

Viimeisenä oli luvassa YANA. Olin nähnyt projektin vain kerran aiemmin Kulttuuritalleilla, jolloin keikka oli todella lyhyt ja vimmainen rypäisy, jonka tuoksinassa mm. monitorit potkittiin alas lavalta. Peruuntuneen Aprapatin magneettinauhaveistosten tilalla odotukset kallistuivat enemmän sellaisen "perusnoisekeikan" puolelle. Mutta sain jälleen yllättyä oikein kunnolla: Voi vittu sentään miten taitavia nämä jätkät ovat! Tällä kertaa mukana oli ihan eri lailla malttia ja bändi jyysti melko hidasliikkeistä psykedeelistä vallia ihan helvetin maukkailla saundeilla. Lavalta vyöryi puhdasta ääntä ilman mitään poseeraamista tai ylimääräistä ulkomusiikillista hörskötystä. Sopivan kuosissa olevat jätkät paneutuivat touhuun keskittyneesti ja esimerkiksi ne bassoiset tirinät ja jyminät olivat ihan maailmanluokan kamaa. Teki mieli puida nyrkkiä puolet keikasta ja suu oli autuaassa virneessä pitkiä aikoja. Ihan saatanan hyvä, mitä helvettiä!

Jos jotain kritiikikiä pitää antaa, niin olisin ehkä itse lopettanut keikan huippukohdassa eli niillä main kun Hannun laitteista alkoi tulla jotakin populaarimusiikkia, jossa oli hieman outron tuntua. Sen jälkeen lähdettiin vielä uudestaan nousuun ei ihan niin mielenkiintoisella saundilla, mutta ei se toisaalta huonoakaan ollut. YANA singahti suosikkilivebändieni joukkoon tämän näytön perusteella hyvin vahvasti.

#blessed #thankful

Smrt

#354
Quote from: RURAL RESISTANCE on February 25, 2024, 09:03:01 AM24.2.2024 Viimaa ja villasukkia, Vaahterasali, Lahti

Kiitos hyvästä rapsasta! Yana rules ok

FreakAnimalFinland

E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net

Heppakirjat

#356
Quote from: RURAL RESISTANCE on February 25, 2024, 09:03:01 AM24.2.2024 Viimaa ja villasukkia, Vaahterasali, Lahti

Kattava raportti meiningeistä. Ei sinänsä lisättävää. Sen verran kuitenkin omia ajatuksia notta:

Puitteet olivat tosi hyvät. Heterogeenisen oloinen yleisö, joka tauoilla intoutui pulisemaan ja nauttimaan illasta, mutta saliin palatessa istuivat alas kuuntelemaan musiikkia. Ihan todella hyvä meininki, josta huokui ymmärrys ääntä ja kunniotus artisteja kohtaan. Jos nämä saavat jatkoa, niin näihin kemuihin kannattaa lähteä vaikka päiväreissulle Tampereelta. Helposti ajaa eessun taassun! Tällä kertaa oli pientä kimppakyydin tynkää molempiin suuntiin ja täytyy koittaa huudella seuraavalla kerralla porukkaa mukaan enemmänkin kun tuntui, että monista muista kaupungeista oli edustus paikalla!

Keikoista sen verran, että Näsiää olisi mieluusti kuunnellut kauemminkin. AK veti monilta osin samanlaisen setin kuin viikko sitten Tampereella, mutta aiemmin mainitsemani vähän sinnepäin loopit oli korvattu todella asiallisella matalahkolla pörinällä tai oskillaatioilla. Aivan helvetin kova mun kirjoissa ja mielestäni illan paras! Välillä vähän tosin kuulosti, että onko PA äärirajoilla vai tuliko rätinä tiskistä? Kuolema Duo oli minulle täysin tuntematon ja voi morjes kuinka kova. Näin nämä hommat hoidetaan! Lavalle ilman miltään larppirihkamaa, spiikeissä todetaan vaan ketä ollaan ja tykitetään niin kerrassaan kovaa tavaraa, ettei kellekään jää epäselväksi mistä on kyse. Eeva Meret olikin sitten tällaisen kolikon kääntöpuoli, joka ei toiminut minulle sitten ollenkaan. YANA oli tosi kova, ehkä vähän lyhyempi keikka olisi jättänyt vielä paremman maun suuhuni. Välissä vähän löystyi punainen lanka, mutta kyllä ne tiukat kohdat vaan oli tiukkaa tuuttausta. Ei voi kun fiilistellä.

Summa summarum: toivottavasti jatkoa seuraa! Ja vaikkei Meret minulle toiminut, niin kokonaisuus jossa on noisen välissä jotain aivan muuta on mielestäni tosi hyvä juttu.

Manhog_84

Näsiän hallitsevana elementtinä toimiva pellin kumistelu ja luontoäänet toimivat hämmentävän hyvin yhdessä.

Kuolema-Duo herätti kommenttien perusteella paljonkin ihastusta yleisössä. Paras fiilis oli Sotaorvossa/Sotaorvon valassa. En itse saanut depressiivisistä biiseistä kuitenkaan kauheasti irti, mutta tämä ei niinkään ollut bändin vika vaan kuulija ei ollut vastaanottavassa mielentilassa Näsiän jälkeen.

Absolute Keyn aikana tosin totesin, että edellinen, korvat herkistänyt tunnelman vaihto toimi kyllä hyvänä pohjana. AK oli todella kova ja mielestäni illan paras. Aiemmin näkemäni keikka parin vuoden takaa ei itselleni toiminut erityisen hyvin ja oli positiivinen yllätys, kun tarjolla olikin nyt rajua noisea.

Meretin setistä irtosi illan hauskimmat arvostelut väliajalla heh. Jakoi mielipiteitä, mutta omasta mielestäni loistava. Ääni ja lavakarisma viehätti itseäni. Siinä vaiheessa kun shamaanirumpu kaivettiin esiin niin vähän hirvitti, mutta sekin vedettiin niin pokkana läpi että kääntyi positiivisen puolelle. Paras kohta, oliko kolmosbiisin, kiljumisosuus.

YANA muuten helvetin hyvä kuten muutkin sanoivat, mutta ehkä hieman liian pitkä? Mukana esiintyjien lupsakkaa otetta kuten videoraportissakin näkyvä yleisön morjenstaminen!

Vaahterasalille saapuessani loskan läpi oikein hätkähdin mihin olen tullut, kun ovimies toivotti tervetulleeksi puku päällä. Erinomainen venue kyllä. Istumapaikat, aulatila hengailua varten, keikat nopealla aikataululla eteenpäin ja kunnon volyymi melusettien aikana. Toivottavasti jatkoa seuraa. Porukkaakin oli valunut paikalle ympäri maata.

mag-maa

Quote from: FreakAnimalFinland on February 25, 2024, 06:06:07 PMhttps://youtu.be/PVb2K056o64?si=VvrPPgF44ZrV6Ycq
Video kooste villasukista

onko tässä ollu ihan vaan puhelimen oma mikki... vaiko jokin lisuke? hyvin tullut soundit esiin

FreakAnimalFinland

Puhelimen oma mikki. Ei ole mitään äänen tai kuvan käsittelyä vaan klipit ihan sellaisenaan pötkössä. Pitää olla melko hintava puhelin, joka mahdollistaa hyvän kuvan ja äänen. Yleensä keikkaolosuhteissa monilla tulee pelkkää rutinaa nauhalle jonka vuoksi koko kuvaamisessa ei ole mitään järkeä. Tälleen yleishyödyllisen dokumentoinnin nimissä kalliimpi luuri firman piikkiin. Applen 11 max on sellainen mitä muillekin keikkakuvaajille suositellut ja niitä käyttää useampi tyyppi. On laajakuva linssi, optinen tele linssi joka ei pimeässä tosin kovin kaksinen. Ääni ei mene vituiksi vaikka kuvaisi bändiä lavan edessä tai PA tykittää korvan juuressa.  Ei toki enää edes mikään uusi puheli, vaan useamman vuoden takaa ja nyt niitä varmasti saa käytettynä ihan pikku rahalla. Uudemmat mallit tod näk parempia, mutta UG puuhasteluun riittää tämä.

Keikka erittäin hyvä! Heppakirjojen huomio keikan yleisön heterogeenisyydestä lienee asia jonka myötä suurimmasta osasta keikoista kuuli liki päinvastaisia huomioita. Osalle AK oli illan paras, osa taas piti liki kuuntelukelvottomana pökäleenä. Osa hurmaantui Eeva Meret keikasta ja osa kauhisteli meininkiä inhon ilmeet naamalla, heh! Itselleni kelpasi kaikki erittäin mainiosti. Kaikki artistit niin erilaisia, että täydentävät toisiaan, eikä itselleni kovin mielekästä alkaa arvottamaan kuka oli tosi hyvä tai ei, sillä kuten arvioista tulee ilmi, monesti edeltävän artistin tunnelma tavalla tai toisella vaikutti seuraavaan keikkaan joten kusisemmassa arkinoisessa tai hieman teatteritausta henkisessä lavapreesensissä on hyvät puolensa jos sen ominaisuus on myös kontrasti seuraavaan joka tuo selvästi esiin piirteitä joita ei edes muuten välttämättä tulisi ajateltua.
Keikkapaikalle laahustaessa, kävin hakemassa litran valkoviinipullon jota kelpasi särpiä penkissä nojaillen kuin olisi ihan yläluokan kulttuurikemuissa!
Yleisön määrä asiallinen ja mitä ilmeisemmin ei edes tappiota tullut. Ei ole ihan niin halpa paikka järkätä kuin moni muu, joten ehdottomasti kiitokset Näsiälle että valmius omaan henk koht taloudelliseen riskinottoon että saa toteutettu puitteissa joissa nämä artistit toimii. Veikkaan että baarin nurkassa suurin osa artisteista ei olisi päässyt oikeuksiinsa.
E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net