YLEINEN NOISE FIILISTELY SUOMEKSI

Started by FreakAnimalFinland, July 30, 2023, 10:39:06 AM

Previous topic - Next topic

piisti

Heijjaa!
Polus laitto ylimääräsiä YANA-Miss Spelling kansia tulemaan. Löysin kirpparilta hyviä 60 ja 90 kassuja.
En muista mikä se kesto oli mut mahtuuhan näihin muutakin. Eka YANA/Suruni splitti on näemmä hävinnyt kotelostaan. Muut löytyy. Ja Amek-Maj ja varmaan kaikki Kitutki. Eli kopsailen tarpeen mukaan ja ilmaiseksi saatavana Tampereen konsalla, Helsingin Gray Ritual(?)vai mikä se nimi oli tai sit postimaksulla.

MT

#766
NOISECAST JAKSO 15
https://youtu.be/Wv-L78tewfo

Noisecast historian pisimmän jakson vieraana on Mogao! Keskustelu polveili omia mutkiaan ja aikojaan, ja nauhalle päätyi pari tuntia todella hyvää pohdintaa ja noisefiilistelyä. Käymme kronologisesti läpi miehen noiseuraa, joka kattavuudesta huolimatta alkoi todenteolla vasta viitisen vuotta sitten. Noisekulttuurin harrastuneisuutta miehellä on sitten takanaan yli toistakymmentä vuotta, ja monet tietävätkin hänet kävelevänä tietopankkina mitä ylipäätään erikoismusiikkiin tulee. Kuunnelkaa ja nauttikaa kun mies puhuu!

Kasettikatsauksessa on;

Kluik - Verstörung
Truth Comission - Promo 2022
Commando 15 - Bothia Metaphysica


FreakAnimalFinland

Ehdottoman hyvää leppoisaa tarinointia ja vaikka tämäkin oli 2,5h ei tuntunyt mitenkään pitkälle ja kuten jaksossa todetaan vielä olisi varmasti irronnut lisää juttuja, mutta arkena pitää joskus yömyöhään mennä nukkumaan, heh!
E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net

Commander15

Toi uusin Noisecast-jakso on perkutin hyvä. Erinomaista, rentoa jutustelua, joka kasvaa salakavalasti henkilökuvaksi Veikosta. Parasta tässä on juurikin toi rento yleistunnelma, joka tekee sen että jakso todellakin tuntuu kestoaan lyhyemmältä. Hemmetin hyvä, lämpimät suositteluni tälle.

Töissä tulee kuunneltua noisea aina kun se on mahdollista, mut tällä kertaa soi haastavampi free jazz / free impro. Jimmy Sauterin ja Donny Dietrichin Bells Together on todella mielenkiintoinen ja omalla tavallaan raju free impro-levy: kaksi alttosaksofonia inisee ja ulvoo niin että soundi muistuttaa hyvin paljon mikrofoni-feedbackia. Tää ei tavallaan jää kauas jostain XE:n ja vanhan PE:n piinaavista feedback- ja synakidutuksista! Tässä on myös erittäin herkullinen jazz-levyille ominainen huonesoundi, joka imartelee saksofonien tiettyä ominaissoundia sekä resonanssia tosi hienosti.


piisti

Hailz Vekenator! Treriksröset-Kristen musik från Rågsved soi, Oijoijoi! Päivällä Cov Ops uudempi cd. Osasin jo odottaa, niin ei lyöny selkään niinku eka. Joka oli ehkä skidisti harshimpi. Peenemunde 2 piiiitkästä aikaa. Ihan muutaman ns.pakkohankinna noisee tehny tälle vuotta. Ja sit hyväsydämisiltä ihmisiltä saanu jotain kassuja. Paljon hyvää hyllyssä. Vois melkeen ottaa asiaksi kuunnella vaiks ceedeet eka et onkohan jotain josta luopua. Eilen tein pari erilaista shakerboxii. Selkeästi tää vuodenaika ja valon määrä inspiroi. Tai sit muuten vaan.

DBL

Quote from: Commander15 on October 15, 2024, 09:15:57 AMTöissä tulee kuunneltua noisea aina kun se on mahdollista, mut tällä kertaa soi haastavampi free jazz / free impro. Jimmy Sauterin ja Donny Dietrichin Bells Together on todella mielenkiintoinen ja omalla tavallaan raju free impro-levy: kaksi alttosaksofonia inisee ja ulvoo niin että soundi muistuttaa hyvin paljon mikrofoni-feedbackia. Tää ei tavallaan jää kauas jostain XE:n ja vanhan PE:n piinaavista feedback- ja synakidutuksista! Tässä on myös erittäin herkullinen jazz-levyille ominainen huonesoundi, joka imartelee saksofonien tiettyä ominaissoundia sekä resonanssia tosi hienosti.
Tää oli kyllä kuvauksensa mukainen ja todella hyvä suositus! Piti tallentaa linkki että muistais kuunnella vielä uudestaankin.

FreakAnimalFinland

HAASKA demo CDR
Aika hauska debyytti. Vielä ala-ikäinen noisesta innostunut tyyppi joka tutustunut genreen ihan sujuvasti ja ekat dokumentoidut setit tämä CDR demo. Info sanoo että 4 mikrofonia, ei overdubbia eikä masterointia. Kyllä siitä kitarafeedback/noisea on havaittavissa, rääkymistä, mutta tosiaan pitkälti feedback pohjalta mennään. Mainitsi että tarkoitus on kehittyä ja toki siihen on varaa, mutta samaan aikaan pitää sanoa että käytännössä kaikki viimeaikoina saapuneet promot ovat olleet kehnompaa matskua.

DAS SYNTHETISCHE MISCHGEWEBE "Collaborations"-2xcd, helvetin hyvä edelleen. Tätäkin tullut foorumilla mehusteltua aiemmin ja aiheesta lienee englanniksi ihan topsu. Vahva suositus jos "käsin tehty" elektro-akustisen ja "industrial noisen" välimaastossa operoiva soundi kiinnostaa.
E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net