8.11.2024 Tampere, FIN: Max Julian Eastman, Arttu Partinen, Mun Ra, Haudat, Abso

Started by bad milk, September 21, 2024, 10:01:56 AM

Previous topic - Next topic

bad milk

Sähköinen matinea ja Ihmisen ikävä noisen luo esittävät:

Perjantaina 8.11.2024
ÄÄNIÄ HUVILALLA




Marraskuussa Tahmelan huvilalla tarjoillaan kattaus kokeellista musiikkia ennakkoluulottomalla otteella. Pöydän ääreen istuvat:


MAX JULIAN EASTMAN (USA)
"US tape noise primitivism"

ARTTU PARTINEN
"Amon Düde -nimellä lähes 20 vuotta esiintynyt Arttu Partinen käyttää äänilähteinään romahtaneita kasettisoittimia, löytyneitä nauhoja, luonnonääniä, itse preparoimiaan plunderphonics-henkisiä kollaaseja jne. Partisen esitysten fyysisyys tekee hänestä eräänlaisen kokovartalothereminin, sillä jokainen kehon liike vaikuttaa musiikkiin. Sama pätee myös toisinpäin, sillä äänet puolestaan ohjaavat Partisen liikkeitä. Nauhojen kanssa operoidessa sattumalla on aina valtava merkitys, mikä tekee jokaisesta konsertista loputtomasti haarautuvan kokonaisuuden. Aikansa eläneen laitteiston rapistuminen kulkee tässä projektissa tiiviisti rinnakkain artistin oman ikääntymisen kanssa."

MUN RA
(Alho, Karttunen, Virta)
"Ilman karttaa ja päämäärää seilaava ambient / Noise etc. -trio"

HAUDAT
"Hypnoottinen ja tapahtumarikas orgaanisten looppien ja hajoavan elektroniikan törmäyspiste nostalgiaa suhisevalla magneettinauhalla."

ABSOLUTE KEY
"Rustiikkisia ja ruosteisia äänilähteitä nauhoilta ja soittimista. Saarnakasetit, sormipianot ja Beethovenin pastoraalit kohtaavat keskenään neliraiturin ja pedaalirivistön taitepisteessä."


Esitykset alkavat klo 19. Lipun hinta on 10 euroa (Mobilepay / käteinen). Tapahtuma on yksityistilaisuus, johon sinut on kutsuttu. BYOB.

- - - - -

https://satatuhatta.bandcamp.com/album/zabriskie-manor
https://ikuisuus.bandcamp.com/album/songs-in-the-attic-live-at-leeds
https://satatuhatta.bandcamp.com/album/energiavampyyri
https://absolutekey.bandcamp.com/album/love-god-blood
https://www.instagram.com/munra_931