YLEINEN NOISE FIILISTELY SUOMEKSI

Started by FreakAnimalFinland, July 30, 2023, 10:39:06 AM

Previous topic - Next topic

moozz

Quote from: FreakAnimalFinland on June 24, 2024, 02:35:44 PMJeph Jerman tehnyt useamman nauhoituksen vaijereista. Todella mainiota tallenteita missä aavikon luonnonilmiöiden vaikutus vaijeriin on ainoa mitä tapahtuu.

Ei voi olla hehkuttamatta Alan Lambin levyjä Primal Image ja Night Passage joissa äänilähteenä kontaktimikitetty pätkä puhelinlankaa erämaassa (jos oikein muistan). Loistavia levyjä.

Manhog_84

Edellisestä Noisecastista vielä, alun kassuarvostelut ovat hyvä osuus. En ole Heppakirjat matskuja kuullut, mutta kuvaus välittyvästä tunnelmasta, "Kuuma kesäpäivä romumetallin kanssa", herätti mielenkiinnon.

FreakAnimalFinland

Tuli kuunneltua Initiation Services uudet CD:t bandcampistä. Eli Connellyn pariskunnan sexinoise soolot. Eroticism "willpower" CD samplaa aika innostuneen määrän pornoähinää joka varmasti rajoittaa kuuntelijakuntaa hieman. Itse sound syna oskillointia aika siistillä soundille. Samaa voisi sanoa Overload CD:stä. Soundi on siisti hieman sellaisessa Atrax Morgue meets Prurientin Casablanca Flamethrower vibassa, missä efektivokaalit juontaa selvästi lausuttuja lyriikoita syna oskillointi mattojen päälle. Molemmat julkaisut asiallisia, mutta ehkä jonkinlainen kerran pari kassun kautta pyöräyttäminen olisi tuonut hieman enemmän sävyä yleiseen fiilikseen? Kyllä nämä olisi hyvä saada ihan CD formaatissa kätöseen, kun pitäisi olla jos jonkinlaista liitettä ja lappua mukana. 169kpl painokset, vaikea arvioida miten pitkään saatavilla! Kassut myyneet aina silmän räpäyksessä, tälläinen hitusen isompi CD painos voi jopa hetken riittää.
https://initiationservices.bandcamp.com

Yhdysvalloista tuli linkki parin vuoden takaiseen Dead Body Love haastatteluun. Nyt herkemmät pistää turvavyöt päälle, sillä DBL vetää haastiksen lopussa tavallista karkeamman portinvartijan kortin esiin ja heittää standardiksi että jos ei oma matsku ole Merzbow, Incapacitants tai GROSS lafkan tasolla, kannattaa lopettaa! heh...  Mies toteaa että menneinä vuosina totesi samaan tapaan ja kun sai kiukkuisia kirjeitä ulkomailta että "tarkoitatko minua?!", totesi että tarvitseeko siihen edes kommentoida.

En itse ihan tuolle linjalle lähtisi, mutta on olemassa jopa positiivista ryhmäpainetta - ts joku kirittää parempaan ja joku suitsii omahyväisiä egokeulimisia tai antaa perspektiiviä. Ei väliä vaikka hieman karkealla tavalla. Muistan kun eräs Suomi romunoisen ammattimiehistä aikanaan oikein älähti että miks vitus kukaan ei kertonut hänelle Macronymphasta! Hän täällä keulinut jollain puolivillaisella romunoisella luullen olevansa uuden äärellä, kun olisi tarvinnut ennemmin että joku osoittaa että täs on vielä matkaa että pääsee edes sille tasolle. Kaikki vaan taputteli selkää. Itsekin sanonut että olisipa ollut jätkiä sanomassa 2000-luvun alussa vaikka photoshopin käytöstä ja fonttivalinnoista. Lafkojen gatekeeperit toteamassa että yritä edes, kun kuitenkin osaat jotain.

DBL haastis kyllä hauska, mutta lyhyt. Suosikki hommia Giallo ja Bruce Willis leffat!
 
https://disposableunderground.com/dead-body-love-interview/
E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net

DBL

Quote from: FreakAnimalFinland on Today at 09:16:07 AMEn itse ihan tuolle linjalle lähtisi, mutta on olemassa jopa positiivista ryhmäpainetta - ts joku kirittää parempaan ja joku suitsii omahyväisiä egokeulimisia tai antaa perspektiiviä. Ei väliä vaikka hieman karkealla tavalla.
Aivan ehdottomasti just näin. Välillä on ihan joutunu miettimään että pitäiskö hommata mulkumpia kavereita kun tuntuu että eivät uskalla kritisoida, mutta onneks välillä sentään tulee jotain huomiota ettei ihan perspektiivi katoa heh... Sitä kuitenkin väistämättä tulee jollain lailla sokeaksi omille tekemisilleen, niin on hyvä kuulla vähän ulkopuolista näkökulmaa. Toki noista palautteista ei ole minkäänlainen pakko ottaa opikseen jos eivät miellytä, heheh.

Aiheeseen liittyen, suosittelen kyllä yleisestikin antamaan muille aika matalalla kynnyksellä risuja ja ruusuja julkasuista, keikoista yms. Ainakin itestä on vaikuttanu olevan melkonen skenen läpäisevä tuntemus että minkäänlaista hymiötä, peukkua tai "soli hyvä / ihan paska"-tokaisua monisanaisempaa palautetta on tosi vaikeeta saada. Toki noisepuhetta yleisesti ottaen on nyt aika paljon luettavissa ja kuultavissa (eikä vähiten tässä loistavassa ketjussa), että siinä mielessä ei passaa kitistä liikaa.