26.5.2023 Elektronimusiikkikonsertti / Tre

Started by pentd, May 03, 2023, 11:51:02 AM

Previous topic - Next topic

pentdElektroniks evening at the konservatorio, welkomm! Free entrance / donations
--------------------
Tampereen konservatorion Pyynikkisalissa kuullaan jälleen elektronimusiikkia, kun kaiuttimista vyöryy eliittitaajuuksia alan erikoishahmoilta.

MESAK
Elektromusiikin veteraani Tatu Metsätähti on ehtinyt katveessa luoda huikean uran, joka on vienyt nyrjähtäneestä phat phunkista Skweeen yli modulaarisynteesin syövereihin. Pitkä diskografia kattaa kaikki formaatit pikkuvinyylistä kasetteihin, ja julkaisulonkerot levittäytyvät ympäri Eurooppaa. Muskelit paukkuu myös levyfirmojen moottorina: Harmönia ja Huge Bass ovat molemmat pitkän linjan labeleita, jotka ovat puskeneet kumartelematonta pulssia alan diggareiden hyllyihin. Sooloprojektinsa Mesakin lisäksi Metsätähti on Ya Tosiban sekä Ronskibiitin jäsen. On suuri kunnia saada tämä moniottelija Pyynikkisaliin näyttämään meille kaikille ns närhen nakit.

HAUDAT
Tamperelainen Haudat on Sami Harjun varjoissa kypsynyt projekti, joka on herättänyt huomiota noisepiireissä rupisilla kasettialbumeillaan. Häikäilemätön nauhaluuppien ja repeävän elektroniikan risteytys on sekä hypnoottinen, että tapahtumarikas. Soundi on ajaton, se kertoo dystooppisesta tulevaisuudesta optimistisen menneisyyden perspektiivistä. 

Konsertin avaa Pentti Dassum, joka soittaa nelikanavateoksen "Musiikkia Neljälle Kartiolle #2". Teos rakentuu oskillaattorien ja konkreettisten nauhaluuppien dialogista, sekä oskilloskoopin projisoinnista. Materiaali on kerätty konservatorion Sähkömusiikkilabran modulaarisynteesikalustolla sekä Umpio-projektin meluarkistoista. Teos on yksi osa kartiomusiikkisarjasta.

Pe.26.5.2023
Tampereen Konservatorion Pyynikkisali
Ovet klo.19
Vapaa pääsy / Kolehti

soundcloud.com/mesak
haudat.bandcamp.com
www.umpio.com
www.tampereenkonservatorio.fimoozz


piisti

Olipa kiva. Ja mikä tila! Ihan konservatorio saundi. Pentti oli nopee, vaikken ollut ku 2min myöhässä. Haudat ja Mesak juuri oikeassa järjestyksessä. Oskukin löyty. Kuulemaa syksyllä lisää!