YLEINEN NOISE FIILISTELY SUOMEKSI

Started by FreakAnimalFinland, July 30, 2023, 10:39:06 AM

Previous topic - Next topic

FreakAnimalFinland

#330
Asianomaiset voi varmistaa, mutta käsittääkseni Noise Spacen järkkäilylle ei ole mitään ongelmaa ja sieltä on jopa kyselty perään josko saisi jotain aktiviteettia. Kyse enemmän siitä että jos omalla vaivalla ja joskus jopa rahalla tusaa joka tapauksessa aika epäkiitollista hommaa kuten DIY keikkojen järkkäily, ja vaivan palkaksi tulee kapuloita rattaisiin, voi herätä ajatuksia että kenelle ja miksi tehdä?
Paljon puhuttu itsereflektio tekojensa seurauksista ei ehkä kaikkein kovaäänisimpien hahmojen kohdalla toteudu samalla tavalla mitä muilta vaaditaan.

Politiikan filosofiassa on esitetty sellaista "seuraavan päivän" käsitettä. Yleensä sillä viitataan että spektaakkelille jossa liput liuhuu ja massat on kaduilla annetaan kohtuuton painoarvo. Seuraavana päivänä arki jatkuu, yleensä aika lailla samanlaisena koska tuolla spektaakkelilla ei ollut oikein muuta arvoa kuin näytösluontoinen härdelli. Se millä on oikea merkitys on mitä tuon härdellin ulkopuolella, siinä ns. todellisessa elämässä touhutaan. Tai: ollaan touhuamatta. Samaa voi sanoa virtuaalisista härdelleistä. Tavallaan sympaattista touhua kun esitetään että on tunteenpaloa ja aktiivisuutta, mutta sitten se itse tekemisen taso tuntuu jäävän fantasian tasolle.

Nyt tiistai aamun ratoksi just lähti uusin Italiasta juuri saapunut The Sodality CD soimaan. Verrattuna varhaistuotantoon, tässä on hieman arkinoisen vibaa, mutta sehän kelpaa. Tuli kuunneltua kasari albumi viikonloppuna ja on hauska huomata miten olennaisin ero on vokaalien puute. Italian miehillä itse soundit ja elektroniikka oli jo 80-luvulla aika syna- ja efektivetoisia toisella tavalla kuin mikään räkä-oskillointi. Teatraalista ja tietyllä tavalla jopa musiikaalista ja uniikkia. Tässä kuuluu nykyaikainen laitteisto ja biisit velloo sähkö-ambient-industrial viballa eteenpäin ja ihan minimaalisesti kuiskuttelee jotain taustalla, mutta olisi kieltämättä maistunut se psyko-seksuaalinen holtiton kiljuminen vielä näinäkin päivinä!

Lisäys: Mutta kuten aiempi postaaja mainitsi, ei pulaa keikoista tai paikoista ja julkaisuista ja minkä painoarvon antaa millekin asialle voi olla valinta kysymys kun nytkin kiinnostaisi enemmän tunaroitujen keikkapaikkojen perään miettimisen sijaan vaikka mahtaisiko RMSS tai Tahma olla vetelemässä joskus livenä ja pystyykö "tuollaista" soittamaan livenä "järkevästi"? Julkaisuilla suoraan ilmaisun kärkihommiin messiin joka herättää kiinnostusta onkohan mahdollista soveltaa liveksi asti tai kiinnostaako artisteja edes.
E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net

Commander15

Joo, hienosti on keikkoja tuloillaan ja valittajat valittakoot, karavaani kulkee siitä huolimatta. Posin kautta!

Con-Dom / Militia split cd on soinut viime päivinä. Con-Dom puoli on äärimmäisen kovaa kamaa, haastavaa ääntä joka ei päästää kuulijaa helpolla. Militiaan en oo vieläkään päässyt oikein sisälle, jotenkin erikoinen sekoitus melko räikeitä metalliperkussiohommia ja melko simppeleitä synajuttuja, vähän jotenkin käppäistä menoa? Mutta kyllä tohon tulee toistuvasti palattua, että on siinä jotain tenhovoimaa kuitenkin.

bad milk

Quote from: moozz on February 13, 2024, 09:47:55 AM2023 keikoista olisi pitänyt mainita se Noise Spacea edeltävä Mogao/Haudat/Haare/Umpio (ja joku vielä?) Turun Kirjakahvilassa. Tästähän alkoi melkoinen härdelli joka vaikutti myös tuohon Noise Spaceen.
Jep, ja jo pelkästään siitä syystä, että meillähän oli tuossa Suomen mittakaavassa jo kunnon kiertue käynnissä: kolme menestyksekästä keikkaa, torstaina Tampere, perjantaina Turku ja lauantaina Helsinki. Kaikille riitti mukavasti yleisöä, mikä oli mukava todeta.

Nyt huhtikuussa kokeillaan samaa temppua uudestaan eri kokoonpanolla, Violent Shogun / Tyhjä Pää / Umpio / Haudat, suunnaten Tampereelta pohjoiseen.

Quote from: FreakAnimalFinland on February 13, 2024, 11:45:26 AMMutta kuten aiempi postaaja mainitsi, ei pulaa keikoista tai paikoista ja julkaisuista ja minkä painoarvon antaa millekin asialle voi olla valinta kysymys kun nytkin kiinnostaisi enemmän tunaroitujen keikkapaikkojen perään miettimisen sijaan vaikka mahtaisiko RMSS tai Tahma olla vetelemässä joskus livenä ja pystyykö "tuollaista" soittamaan livenä "järkevästi"? Julkaisuilla suoraan ilmaisun kärkihommiin messiin joka herättää kiinnostusta onkohan mahdollista soveltaa liveksi asti tai kiinnostaako artisteja edes.
RMSS kontaktoitu toki jo, heh! Ilmeisesti ainakaan vielä ei ollut suunnitelmissa soittaa livenä, tai ajatusta siitä, miten hommaa lähtisi toteuttamaan. Mutta kuka ties joskus tulevaisuudessa ideat alkaa kehkeytyä, toivotaan niin!

aivosumu

Quote from: bad milk on February 13, 2024, 12:18:08 PM
Quote from: FreakAnimalFinland on February 13, 2024, 11:45:26 AMMutta kuten aiempi postaaja mainitsi, ei pulaa keikoista tai paikoista ja julkaisuista ja minkä painoarvon antaa millekin asialle voi olla valinta kysymys kun nytkin kiinnostaisi enemmän tunaroitujen keikkapaikkojen perään miettimisen sijaan vaikka mahtaisiko RMSS tai Tahma olla vetelemässä joskus livenä ja pystyykö "tuollaista" soittamaan livenä "järkevästi"? Julkaisuilla suoraan ilmaisun kärkihommiin messiin joka herättää kiinnostusta onkohan mahdollista soveltaa liveksi asti tai kiinnostaako artisteja edes.
RMSS kontaktoitu toki jo, heh! Ilmeisesti ainakaan vielä ei ollut suunnitelmissa soittaa livenä, tai ajatusta siitä, miten hommaa lähtisi toteuttamaan. Mutta kuka ties joskus tulevaisuudessa ideat alkaa kehkeytyä, toivotaan niin!
Tahman suhteen vähän sama juttu. Eli livenä soittaminen ei kovin iso prioriteetti, mutta ei täysin pois suljettu mahdollisuus. Tekoprosessissa niin paljon kaiken sortin tietokoneen ja kasettidekin kanssa manuaalisesti nysväämistä ja editointia yms. että livenä soittaminen vaatisi kyllä täysin erilaisen lähestymistavan, ja varmaan jotain uuden laitteiston hommaamistakin. No mutta ehkä jossain välissä!

PS. Tahma kasettia löytyy mulla vielä vino pino jos joku on vailla (olikohan loppu kaikista suomalaisista distroista?). Vaihdot mielellään mutta rahallakin saa, 6e + postit. Jyväskylässä kädestä käteen. tahma692@gmail.com

Atrophist

#334
Vegekahviloissa, taidetyöpajoissa ym. puolijulkisissa putiikeissa soittaminen on ihan ookoo. Se on helppoa ja kivaa, helpompaa kuin jos joutuu itse vastaamaan kaikesta. Tämä voi olla jonkin sortin perspektiiviharhaa, mutta sitten kun tämä meidän superfanimme ryhtyi käymään some-kampfiaan sohvaltaan käsin näitä keikkapaikkoja vastaan, siellä sun täällä tunnuttiin aktivoituneen tekemään kaiken ihan ite. Keikkajärkkäämisen hankalin, mutta myös palkitsevin muoto. Suomessa ollaan aina sisuunnuttu vastoinkäymisissä ja mikäpä olisi parempi vastine jääräpäiselle suossa tarpomiselle kuin ug-noisekeikkojen järjestäminen.

Viime syksynä oli yksi keikka Redissä, Slow Slow Loris, Bryskt ja Vomitriste. Oliko joku muu vielä? En itse päässyt paikalle vaikka järjestäjänä aloitin, siirsin sitten vetovastuun Brykst-Kentsulle kun ilmeni etten pääsisi itse osallistumaan. Yleisöä oli kuulemma n. puoli tusinaa, pienehkö pudotus siitä n. 120 Umpio/Mogao/Haare/Haudat/Moozzhead -keikalta. Varmaan ainakin osittain siksi että karskimpi osasto oli sinä iltana Rock Bearissa, fiinimmän menon ystävät taas Suomenlinnassa leijailemassa ambientin pauloissa.

Vapaakaupungissa on määritelty tietyt ehdot joiden puitteissa saa jatkossa tehdä, joka on tietty tilan tarjoajien oikeus. Mitään varsinaisia suunnitelmia jatkolle ei ole juuri nyt, mutta ei se mitenkään mahdotonta tai pois suljettua ole.

Noise Spacen perään kyselleille olen tavannut vastata, että Redin vapaakaupungissa saa kuka tahansa järjestää keikkoja. Se on helppoa, ilmaista ja talo tarjoaa laadukkaan äänentoiston, valaistuksen, videoprojektorit ja maksaa paikalle jopa (ammattitaitoisen ja asiansa osaavan) äänimiehen. Vain lauantaisin 19-22, ei kesäkuukausina kesä-heinä-elo.

https://www.vapaakaupunki.fi/ilmoita-tapahtuma/

Mutta kuten ylempänäkin todettiin, tätä on turha vatvoa enempää. Keikkatilanne on juuri nyt parempi kuin koskaan ennen ainakin sinä aikana kun itse olen ollut aktiivinen. Harmillista vain että kun itse arvostan tiettyä jatkuvuutta niin Helsingissä ei ole just nyt mitään selkeästi luotettavaa mestaa mistä tietäisi että onnistuu. Eiköhän sellainenkin kuitenkin ennen pitkää jostain löydy.

FreakAnimalFinland

Historian havinoista muuten sellainen Noisecastiin liittyvä, että Anenzephalia soitti Turussa, muistaakseni vuosi oli 2007 ja siellä oli Halthan, jossa line-upissa oli Restraint jäbät apuna. Muutakin soitti. Tuolla Anenzephalian tekniikkana oli MS-20 ja sen läpi soiteltiin erinäisiä lähdemateriaaleja. Tekniikka oli vielä pitkälti DAT nauhalta matskun soittoa ja sen prosessointia. Kova keikka tietenkin. Samalla reissulla esittelin miehille niinkin mullistavaa laitetta kuin SP-303 sampleriä ja totesin että voisi olla Tesco artisteillakin live meininkiin enemmän live tatsia jos matskua kun nauhan sijaan käytössä sampleri jolla looppeja pyöritellä. Tuskin nyt pelkästään suomalaisien vinkkien ansiota, mutta myöhemmin nähty näiden tekijöiden keikoilla. Ke/Hil matskut hyvinkin soitettua.

Nykymuotoisessa Anenzephaliassa on tullut harvinaisen hieno lisäys kun Molochin aikuinen tytär liittyi mukaan. Inhottavana äijänä olin ensin hieman skeptinen, mutta helvetin hyvin toimi ja innolla odotan että näkee uudelleen!


Live matskuista puheen ollen UMPIO / TYHJIØ split kassu, on kova. Umpio tarjoilee live settejä ja T vetää aika tyylipuhdasta harsh noise tykittelyä joka tuntuu jäävän suomessa aika usein mainitsematta, kenties sen verran vähemmän aktiivinen julkaisurintamalla mutta ehkä tämän kassun myötä esimerkiksi ulkomaillakin bongataan paremmin?

LOGOS - I kassu, ei ollut mitkään hullut odotuksen kassun suhteen, mutta kun CD soitin kyykähti päivällä kesken cd kuuntelun eikä enää tunnista mitään levyjä, päätin napata tämän kassun ihan sattumalta. Venäjän mies, pitkä kassu, tehda-pro hommat, mutta soundi onkin mukavan manuaalista ja ei varsinaisesti "rikkinäistä noisea", mutta selvästi vapaamuotoisemmin etenevää kamaa joka kuulostaa kuin korg syna inputin kautta syötettäisiin pikku metalli objektien räpläystä ja se saa synan moduloimaan tuohon soundiin pohjautuen. Ei ehkä aivan ehdotonta hittiä, mutta monesti todella korvanmyötäistä yhden otoksen romu-sähkö settiä.
E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net

Commander15

Quote from: Atrophist on February 13, 2024, 03:31:25 PMVegekahviloissa, taidetyöpajoissa ym. puolijulkisissa putiikeissa soittaminen on ihan ookoo. Se on helppoa ja kivaa, helpompaa kuin jos joutuu itse vastaamaan kaikesta. Tämä voi olla jonkin sortin perspektiiviharhaa, mutta sitten kun tämä meidän superfanimme ryhtyi käymään some-kampfiaan sohvaltaan käsin näitä keikkapaikkoja vastaan, siellä sun täällä tunnuttiin aktivoituneen tekemään kaiken ihan ite. Keikkajärkkäämisen hankalin, mutta myös palkitsevin muoto. Suomessa ollaan aina sisuunnuttu vastoinkäymisissä ja mikäpä olisi parempi vastine jääräpäiselle suossa tarpomiselle kuin ug-noisekeikkojen järjestäminen.

Viime syksynä oli yksi keikka Redissä, Slow Slow Loris, Bryskt ja Vomitriste. Oliko joku muu vielä? En itse päässyt paikalle vaikka järjestäjänä aloitin, siirsin sitten vetovastuun Brykst-Kentsulle kun ilmeni etten pääsisi itse osallistumaan. Yleisöä oli kuulemma n. puoli tusinaa, pienehkö pudotus siitä n. 120 Umpio/Mogao/Haare/Haudat/Moozzhead -keikalta. Varmaan ainakin osittain siksi että karskimpi osasto oli sinä iltana Rock Bearissa, fiinimmän menon ystävät taas Suomenlinnassa leijailemassa ambientin pauloissa.

Vapaakaupungissa on määritelty tietyt ehdot joiden puitteissa saa jatkossa tehdä, joka on tietty tilan tarjoajien oikeus. Mitään varsinaisia suunnitelmia jatkolle ei ole juuri nyt, mutta ei se mitenkään mahdotonta tai pois suljettua ole.

Noise Spacen perään kyselleille olen tavannut vastata, että Redin vapaakaupungissa saa kuka tahansa järjestää keikkoja. Se on helppoa, ilmaista ja talo tarjoaa laadukkaan äänentoiston, valaistuksen, videoprojektorit ja maksaa paikalle jopa (ammattitaitoisen ja asiansa osaavan) äänimiehen. Vain lauantaisin 19-22, ei kesäkuukausina kesä-heinä-elo.

https://www.vapaakaupunki.fi/ilmoita-tapahtuma/

Mutta kuten ylempänäkin todettiin, tätä on turha vatvoa enempää. Keikkatilanne on juuri nyt parempi kuin koskaan ennen ainakin sinä aikana kun itse olen ollut aktiivinen. Harmillista vain että kun itse arvostan tiettyä jatkuvuutta niin Helsingissä ei ole just nyt mitään selkeästi luotettavaa mestaa mistä tietäisi että onnistuu. Eiköhän sellainenkin kuitenkin ennen pitkää jostain löydy.


Monet, uskallan jopa sanoa että useimmat, tollaset puolijulkiset kulttuuritilat ovat julkisrahoitteisia mutta käytännössä pienten porukoiden, yhdistysten ja vastaavien puuhastelutiloja. Tämä tekee näiden resilienssistä todella matalan, etenkin jos herää pienikin pelko että joku kaupunki tai muu organisaatio voisi vetää tilat alta tai rahoituksen pois jonkun kyherön lähettämien sähköpostien vuoksi. Ei tartte olla mikään Der Stürmer vetämässä että illat perutaan, vaan täysin ilmanaikaiset "kytkökset," riittävät hehe

Smrt

Quote from: piisti on February 13, 2024, 09:39:32 AMOlin paikalla tuolla edellä mainitussa Forssan ns.noise illassa, vai miksi sitä kutsuttiin. Artisteille majoitus aamiaisineen 200m päässä keikkapaikasta maakunta hotellissa. Vanha tyylikäs kivitalo, jota mm. Aki Kaurismäki käyttänyt kuvauslokaationa.
Pub Hukan yläkerrassa panimoravintola, josta suora kulku alas jossa lava. Panomon bisseistä joutui artisti maksamaan. Bulkki olutta/lonkeroa sai ilmaiseksi. Talon tekniikka ja äänimies ammattilaisia. Aikataulut piti paitsi sen yhden esiintyjän puitteissa. Siitäkin selvittiin et feidataan alas niin YANA ehtii. Matkakulut maksettiin. Järjestäjä pääsi omilleen. Esimerkillistä!
Vähän kummastuttaa, että puheissa kyllä välähtelee; kaikki saa tehdä, hyvä että on erilaista-argumentteja. Sitku sitä erilaista tulee niin toisen käden tietona naureskellaan, et nyt oli liian omaperäistä...

Kuulin kans että hieno mesta ja hyvät puitteet olleet, kiinnostaisi kyllä päästä tuonne suunnalle Suomea muutenkin keikalla.
Astral Zombie osunut kiikariin ekan kerran joskus vuosia sitten kun huomasin että joku noiseartisti (eli hän) oli esiintymässä Lumous-festareitten jollain avausklubilla. Ei tullut lähdettyä katsomaan. Jonkun verran tullut hepun hommia yritettyä kuunneltua. Arvostan tuota maanista oman jutun tekemistä. Varmasti ei murehdi mitä mieltä "skene" on. Bandcampistä löytyy. Voidaanko noisen puitteissa puhua vähän niinkuin outsider-artistista? Hyvä että tällaisia oman visionsa tekijöitä on, varsinkin näinä satatuhatta-aikoina kun kaikki uudet artistit ovat jotenkin helvetin valmiita tekijöitä. Lisää häröilyä!

Smrt

Quote from: aivosumu on February 13, 2024, 02:25:36 PM
Quote from: bad milk on February 13, 2024, 12:18:08 PM
Quote from: FreakAnimalFinland on February 13, 2024, 11:45:26 AMMutta kuten aiempi postaaja mainitsi, ei pulaa keikoista tai paikoista ja julkaisuista ja minkä painoarvon antaa millekin asialle voi olla valinta kysymys kun nytkin kiinnostaisi enemmän tunaroitujen keikkapaikkojen perään miettimisen sijaan vaikka mahtaisiko RMSS tai Tahma olla vetelemässä joskus livenä ja pystyykö "tuollaista" soittamaan livenä "järkevästi"? Julkaisuilla suoraan ilmaisun kärkihommiin messiin joka herättää kiinnostusta onkohan mahdollista soveltaa liveksi asti tai kiinnostaako artisteja edes.
RMSS kontaktoitu toki jo, heh! Ilmeisesti ainakaan vielä ei ollut suunnitelmissa soittaa livenä, tai ajatusta siitä, miten hommaa lähtisi toteuttamaan. Mutta kuka ties joskus tulevaisuudessa ideat alkaa kehkeytyä, toivotaan niin!
Tahman suhteen vähän sama juttu. Eli livenä soittaminen ei kovin iso prioriteetti, mutta ei täysin pois suljettu mahdollisuus. Tekoprosessissa niin paljon kaiken sortin tietokoneen ja kasettidekin kanssa manuaalisesti nysväämistä ja editointia yms. että livenä soittaminen vaatisi kyllä täysin erilaisen lähestymistavan, ja varmaan jotain uuden laitteiston hommaamistakin. No mutta ehkä jossain välissä!

PS. Tahma kasettia löytyy mulla vielä vino pino jos joku on vailla (olikohan loppu kaikista suomalaisista distroista?). Vaihdot mielellään mutta rahallakin saa, 6e + postit. Jyväskylässä kädestä käteen. tahma692@gmail.com

5.7. on Jykylän Kramsulla jonkunlainen erikoismusan/noisen iltama. Keksi siihen joku setti?

Atrophist

Quote from: Smrt on February 13, 2024, 05:02:23 PMVoidaanko noisen puitteissa puhua vähän niinkuin outsider-artistista?

Just tuolla Noise Spacessa on ollut myös jotain jopa noisen asteikolla hieman hämärän oloisia hiippareita, jotka on soittaneet ekan (joissain tapauksissa myös ainoan) livensä siellä. En nyt viitsi ryhtyä alkaa nimiä mainitsemaan. Kyllä minusta tilanteessa jossa noisen lupaavimmat tulokkaat kuratoidaan Flow festareille soittamaan, voidaan jonkin sortin outsider artista puhua.

piisti

Lähtihän keskustelut käyntiin! Ekana Kiitoksia yllä kirjoittaneille sisällöstä podcastiin. Hienoa hetken tallentamista jälleen asianosaisilta.
 Ihmettelen suuresti kuinka paljon
juurikin keikkojen järjestämiseen sekä niiden varmistumisen spekulointiin Tässä ja Nyt menee aikaa ja energiaa. Tänään tuli pyyntö et ens viikon keikalla näytettävä video pitäisi lähettää katsottavaksi etukäteen...todennäköisesti teknisistä syistä, mutta omaan mieleen hiipii välitön ennakkosensuurin uhka. Ja se jos mikä laittaa taiteilijan ahtaalle.
 Ja ei, en ole ollut asian tiimoilta yhteydessä järjestäjään. Pyörittelen näitä päässäni, syljesken nettiin ja vedän vetskarin kii.

FreakAnimalFinland

Olen kuunnellut monta iltaa Death Squad CD julkaisuja. Nämä kaikki oli näitä vanhojen kasettien uusintapainoksia ja aikanaan ihmettelin että 150kpl erinä tehdyt levyt olisi aivan liian pieniä painoksia, mutta todellisuus taitaa olla ettei varhaistuotanto kovin monia edes kiinnosta. Julkaisutapa oli hieman erikoinen. Jokainen kassu piti tehdä irrallaan digipak CD muodossa, vaikka pääasiassa ovat sellaista 15-30 min välille asettuvaa. Muistaakseni 20 minsaa ja alle olevat levyt myytiin 9e ja sitä pidemmät täyspitkinä. Moni täyspitkäkin on puolen tunnin töräytys. Matskusta olisi helposti saanut tehtyä hieman kuuntelijaystävällisemmänkin ratkaisun. Nyt matsku on n. 15 CD:llä vaikka ne olisi ihan sujuvasti saanut prässättyä ehkä.. kuudelle? CD boxi vihkon kanssa olisi ollut varsin cool, sillä suurin osa digipakeistä ei sisällä juurikaan artworkkia samalla tapaa kuin originaali kassut joiden käsin duunatut paketoinnit oli ihan omaa luokkaansa. Musiikillisesti homman nimi on todella simppeli noise. Monesti tuntuu että käsillä on ehkä delay pedaali jossa looppi toiminto, jonkin sortin särö, ja täysillä kasetille niin että yksinkertaiset sähköiset noise elementit rutisee todella selkeinä ja suoraviivaisina palikkoina, usein toistaen looppeja tai kohisten staattisesti, niin että ihmetyttää miten vähän varhaisia HNW ja crunchy ysäri julkaisuja noteerattaessa, Death Squad mainitaan niin harvoin! Varhaistuotannossa ei yleensä ole vokaaleita eikä syntikkaa, samplejä tms, mutta noisenakaan se ei kuulosta siltä miltä tyypilliset ysärinoiset ameriikassa kuulostaa. Soundit on riisuttuja ja suoria, ei mitään juhlavaa räiskettä tai monipuolista ajoa, vaan tympeää ja vittumaista kamaa. Voi olla että nyt ekaa kertaa kuultuna ihmisten reaktiot on lähinnä että "jaa tälläistä...", mutta aikanaan teki niin kovan vaikutuksen kansitaiteet, tekstit, käsin duunatut paketoinnit ja todella vittumaisen koruton äänimaisema että itselleni myös riisuttuna noista elementeistä CD versiotkin pelittää hyvin.

Ei löydy äkkiseltään muuta kuin hieman tavallista eläväisempi Messiah kassun näyte pätkä. Kassusta riippuen, soundi ja teknologia on aika lailla tätä, mutta rakenteellisesti vaihtelee. Välillä looppia piisaa enemmän, välillä feedbackia, välillä rutisee bassovoittoisemmalla murskaavalla jyrinällä, jne.
https://www.youtube.com/watch?v=6KItsBvnWPI

E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net

Kuollutmato

Mainostellaanpa tännekkin eli uusi Lusters kasetti on nyt pihalla Tribe Tapesin kautta.


tribetapes.bandcamp.com/album/sun-doesnt-weep
Edge of Decay ✖️ Vigilantism  ✖️ facebook.com/edgeofdecay

Atrophist

Quote from: piisti on February 13, 2024, 08:14:41 PMTänään tuli pyyntö et ens viikon keikalla näytettävä video pitäisi lähettää katsottavaksi etukäteen...todennäköisesti teknisistä syistä, mutta omaan mieleen hiipii välitön ennakkosensuurin uhka.

Itse olen aina pyytänyt videot aina ehdottomasti etukäteen. Vain välttääkseni tilanteen jossa arvon artisti toteaa, "okei, no mä aloitan sit minuutin päästä, tässä olisi tämmöinen vääntynyt, mun repun pohjalla viimeiset 2 kuukautta lillunut muistitikku, josta löydät mun taustavideon Pohjois-Korean kolmanneksi yleisimmässä videoformaatissa .xzyq"

Jos arveluttaa että jokin toinen motiivi pelissä, kannattaa ihan avoimesti kysyä. Kyllä asioista pitää pystyä keskustelemaan ilman sen kummempia kuumotuksia.

merta

Quote from: piisti on February 13, 2024, 08:14:41 PMTänään tuli pyyntö et ens viikon keikalla näytettävä video pitäisi lähettää katsottavaksi etukäteen...todennäköisesti teknisistä syistä, mutta omaan mieleen hiipii välitön ennakkosensuurin uhka. Ja se jos mikä laittaa taiteilijan ahtaalle.
 Ja ei, en ole ollut asian tiimoilta yhteydessä järjestäjään.

Järjestävänä tahona voin sanoa että teknisistä syistäpä hyvinkin. Qbusin kautta nuo on tarkoitus ajaa eli muutama vaihe enemmän kuin tikku kojeeseen ja vlc/mediaplayeristä playtä. Tekniikan hoitava taho toki sanoi että voitte tuoda toki keikka päivänäkin, mutta ottakaa myös kone millä ajatte.

Quote from: Atrophist on February 14, 2024, 02:56:15 PMItse olen aina pyytänyt videot aina ehdottomasti etukäteen. Vain välttääkseni tilanteen jossa arvon artisti toteaa, "okei, no mä aloitan sit minuutin päästä, tässä olisi tämmöinen vääntynyt, mun repun pohjalla viimeiset 2 kuukautta lillunut muistitikku, josta löydät mun taustavideon Pohjois-Korean kolmanneksi yleisimmässä videoformaatissa .xzyq"

Tämä. Kerran varsinaisesissa töissä myös tapaus missä video toimitettiin hetkeä ennen näytöstä mac formatoidulla levyllä. Ainut ehkä moista lukeva laite ei syö muuta formaatia kuin dcp. Siitä sitten kotiin siirtämään unix koneella tiedostot toiselle tikulle.