YLEINEN NOISE FIILISTELY SUOMEKSI

Started by FreakAnimalFinland, July 30, 2023, 10:39:06 AM

Previous topic - Next topic

FreakAnimalFinland

Mizutani on itselleni jotenkin sellainen myyttinen hahmo, kun tuli tutustuttua aikaisin ja kuten kuuluu sanoa "ennen internet aikaa". Miehen nimi näkyi aina Merzbow vanhoissa kassuissa mutta omaa matskua ei saanut mistään. Pure/RRR CD oli ainoa joka oli ysäri puolivälissä saatavilla ja se oli jotenkin shokeraava levy, kun "japsi noisen" mielikuva oli se tietty homma, ja sitten tulee levy missä jätkä hieroo kiviä yhteen ja ei mitenkään asetu siihen ajatukseen mitä mielessä oli kun lähtee "noisea" hankkimaan.
Tuo Millstone ei ole edes paras, vaan mielestäni se Fernsin 2xLP formaatissa tekemä Inferior's Betrayal uusintajulkaisu on ehkä se kruuninjalokivi. Peittoaa mennen tulleen myös Masamin 1989 julkaiseman debyytti LP:n. Matkalla suomeen kourallinen tuota Fernsin julkaisemaa ysäri alun kasetin LP versiota. Oma pers' tuntuma on että ei kiinnosta ketään, eikä varmasti tule myymään sen kourallisen kuin vasta vuosien kuluessa. Capersin Nystrand kirjoitti netissä Inferior's Betrayal mehustelut pari päivää sitten sen verran hyvin että voisi postailla foorumeillekin aiheesta...   
Mizutanit pakko saada itselleni, joten samalla voi kokeilla kepillä jäätä jos joku löytää matskusta sen erikoislaatuisen viban jota ei tee oman käsitykseni mukaan oikeastaan kukaan muu.
Sama homma Agencement uuden LP:n kanssa. Aivan kultti matskua japanin improvisaatio "noisen" saralla, mutta mini painos artistin omalla lafkalla, tulee olemaan niin kallis että +-0 hinta voi silti olla liikaa, mutta kourallinen piti ottaa kun joka tapauksessa oma kappale levystä hankittava. Agencement topicissa linkkiä matskuun.
E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net