YLEINEN NOISE FIILISTELY SUOMEKSI

Started by FreakAnimalFinland, July 30, 2023, 10:39:06 AM

Previous topic - Next topic

Smrt

Quote from: MT on July 30, 2024, 08:21:46 PMKeikoilla sattuu ja tapahtuu!

Rautakymin debyyttikeikka antaa luvan odottaa hyviä juttuja tulevaisuudessa. Uusi nauha pikaisesti kuunneltu jo kerran, CDr oli jo aika "sakiaa" kampetta! Brain Spacer yllätti täysin, koska ei ollut mitään havaintoa mitä luvassa oli. Ylemmät postit on hyvin kuvailleet settiä, ja itselle toimi myös. Sävyjä löytyi, taidokasta gearin käyttöä ja juuri passeli mitta. Edge of Decay tuottaa tehtaantakuulla, aina hyvä! Seuraavana sahamies siirtyy yleisön kimppuun?

Amek-Maj vs Stinkfinger veto nyt katseltavissa;
https://youtu.be/-tt8X5ut-1Q

onko amek-majlla introna jodarokin polo ja parka vai sen samplen alkuperäinen source? (tunnistin tutuksi biisiksi missä joda räppää mutta piti kämppistä konsultoida että mikä biisi olikaan)

ja rautakymi rules ok

FreakAnimalFinland

Noise Receptorin uusi numero kolahti postissa. Pitää perehtyä tarkemmin kun ehtii. Treriksröset afterblastissa Tommy mainitsi että tuon nimiseksi lehdeksi, aika vähän melua. Kyllä, tavallaan. Ei tämä siis musalehti ole, vaan harsh noisen sijaan paljon enemmän kallellaan industrial/pe/dark ambient suuntaan. Arvioissa kotimaisista vilahtaa Vigilantism, Grunt ja Sadio. Tämän numneron haastateltavat voi olla monella aika ihmetyksen aiheita. Veikkaan että noise lehtien sisällysluettelot on yhtä kryptisiä pe/industrial väelle, heh.. Uuden aussi PE projektin, No Guard, kassu oli aikas kova. SPK yhteyksistä tuttu Tone Generator kiinnostaa aina. BJ Nilsen, Innere Front.. tsekataan!

Nyt soi juuri Slacking "Behind Closed Doors I & II" CD reissue. Harsh noise homman nimi ja 70+ minsaa kellottava kaksi kassua kokoava disc.
E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net

re:evolution

Quote from: FreakAnimalFinland on August 01, 2024, 04:32:14 PMNoise Receptorin uusi numero kolahti postissa. Pitää perehtyä tarkemmin kun ehtii. Treriksröset afterblastissa Tommy mainitsi että tuon nimiseksi lehdeksi, aika vähän melua. Kyllä, tavallaan. Ei tämä siis musalehti ole, vaan harsh noisen sijaan paljon enemmän kallellaan industrial/pe/dark ambient suuntaan. Arvioissa kotimaisista vilahtaa Vigilantism, Grunt ja Sadio. Tämän numneron haastateltavat voi olla monella aika ihmetyksen aiheita. Veikkaan että noise lehtien sisällysluettelot on yhtä kryptisiä pe/industrial väelle, heh.. Uuden aussi PE projektin, No Guard, kassu oli aikas kova. SPK yhteyksistä tuttu Tone Generator kiinnostaa aina. BJ Nilsen, Innere Front.. tsekataan!

Vastaan ��vain Google-kääntäjällä! Uuden numeron pääkirjoituksessa itse asiassa käsitellään sitä, että en käsittele paljon melua, mutta viittaa taustatarinaan, miksi otsikossa viitataan "meluun". Joten ehkä on aika selittää osittain tässä.
Löysin termin "Noise Receptor" alun perin teknisestä raportista, joka koski teollisen kaivostoiminnan viihtyisvaikutuksia, ja termi "melureseptori" toimi depersonalisoituna terminä kaivostoiminnasta ja melusta kärsiville. Päätin käyttää sitä tämän kontekstin perusteella. Toissijainen merkitys on, että useimmille normaaleille ihmisille mitä tahansa underground-kokeellista/industriaalista musiikkia pidetään "kohinana". Kolmas mahdollinen merkitys on, että olisin se "kohinan reseptori" laatiessani dokumentaatiota ja kattavuutta. Mahdollinen hämmennys todellisen melun yleisen kattavuuden puutteen kanssa tuli ilmi vasta myöhemmin – mutta koska jälkiteollinen underground kukoistaa hämmennystä, se on eräänlainen lisäbonus. Lopuksi – ei aavistustakaan, onko Google-kääntäjä onnistunut!
noise receptor: sound with impact - analysing the abstract
http://noisereceptor.wordpress.com/
http://www.noisereceptor.bigcartel.com

spectrum magazine archive: ambient / industrial / experimental / power electronics / neo-folk music culture magazine
http://spectrummagarchive.wordpress.com/

FreakAnimalFinland

Works nice! I have been almost surprised that numerous foreign people have mentioned they are reading this topic with some sort of translater. Makes one think if forum would need sort of "relaxed misc noise related" topic, for whatever discussion that one doesn't feel is "review", barely "playlist comment", just... something? As long as it is not just utterly random "things happening in my life" -type content, but noise related. Perhaps something that could generate also further topics. But - if that happens, I'll move this message there and we keep Finnish topic going on.

On muuten aika sairasta noise live aktiviteettia luvassa lähiviikot, huh huh!
E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net

Heavy Metal Juho

https://rautakymi.bandcamp.com/album/pinta

https://rautakymi.bandcamp.com/track/live-at-melua-ja-m-k-2772024-kulttuuritallit-kouvola

Tulipa laitettua viimesin kasetti ja sit tuo live internettiin.

Ja on kyl saakeli kunnon livemeininkiä taas vaihteeks tulossa. Oulu ja Turku jää nyt välistä mutta Helsingissä onneks on myös kunnon juttuja ja vielä keskellä viikkoa!

FreakAnimalFinland

#665
Tullut syynättyä Yle Areenasta Rock Suomi dokkarisarjaa. On tullut nähtyä se jo silloin vuosikaudet sitten, kenties 2010 kun ilmestyi. Nyt uudella kierroksella myös varsin hauska. Vaikka ei liity noiseen mitenkään, toki monia voi kiinnostaa hc jutut, Läjä pyörähtää, Radiopuhelimet, Bad Vugum. Savage Gospel kansitaiteilijan tunnettu Juho Juntunen.. heh!  Arkistomatskua on monenlaista. Siellä tulee välillä jotain huomioita jotka tavallaan liippaakin hieman lähelle huomioihin mitä voi tehdä noisen piirissäkin.
Seppo Vesterinen kiroilemassa kyrvättömästä yhteiskunnasta ja Juntunen mehustelee musa-aikaa jolloin homma oli vain sitä. Päivästä päivään symbioosi missä elämä oli se musan elämäntapa, ihan sama oliko journalisti, soittaja, tai joku muu. Ettei ollut harrastus josta mentiin kotiin toiseen elämään. Toki mainitsee että siihen sitten osa sekosi tai kuoli. Taisi molemmat puhua muutoksesta kun kokemukset on virtuaalisia. Että jopa ollessa jossain, keikan bäkkärillä, siellä hierotaan läppäriä tai iPhonea, eikä olla vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa.
Kyllä siinä herää heti ajatuksia kaikenlaisista mainioista, TG, Coil, C93 tyyppisien erikoistyyppien puuhista sekä ihan sellaisesta ilmapiiristä mikä on vaikka TAINTin matskun ympärillä. Se että noihin aikoihin kun matskua teki, ei ollut sellainen google haun ja tuubisamplen mahdollisuutta, vaan jonkinlainen hyvin tiivis "mukana olemisen" ja henkilökohtaisten kohtaktien ja myös fyysisen tekemisen välttämättömyys. Ja pelkkä tarvittavan VHS nauhan löytäminen saattoi olla sellainen elämää muokkaava rupeama, kun pitää alkaa luuhaamaan arveluttavat narikat läpi ja keskustella tiskillä päivystävien äijien kanssa jne.
Kuten myös vaikka tarinat kun wanhan liiton UK industrial miehet metsästi epämääräistä, hävinnyttä ja esoteerista matskua jonka olemassaolokin voinut olla arvoitus ja siihen vaan törmäsi kun oli jotenkin aistit tarkkana liikenteessä.
Lähinnä herää sellaisia kysymyksiä mitä harvemmin näkee vaikka "noise podcasteissä", joka itseäni ainakin kiinnostaisi hieman pedaaleja tai synaa enemmän.... Esim oikein elämänkatsomusta tai näkemystä muuttaneet kokemukset tai sellaiset ison vaikutuksen tehneet tai mitä "noisesta" oppinut jne.  Yksi harvoja luovia ilmaisuja joka voi hyvinkin valaista näkemään jotain mitä ei olisi ikinä muuten tajunnut edes miettiä.

Kun kelaa vastineeksi sellaisen maailman noloimman punk homman kun bändillä on käsillä gaza tilanne ja rokkareiden käytöksen paimentaminen, ehkä joku hallituksesta narina ja pari muuta yleisön populistista varmaa nakkia, "industrial noisen" puolella voikin törmätä vaikka historiaan tai kulttuuri-ilmiöihin mitä et edes tiennyt olevan, tai jotenkin ällistyttäviin keloihin joita ei välttämättä heti edes pureskelematta niele. Tai lähestytään tuttua asiaa jotenkin ihan ihme tavalla. Just lukaisin No Guard haastista Noise Receptorista ja siinä kertoo nimen historiikista ja australian new guard järjestön meiningeistä ja siitä miten aiheesta on tosi vähän edes matskua tarjolla. Toki helppo tapa on ohittaa artisti ja kassu sillä ajatuksella että taas power electronics ... ja "tätä", mutta haastattelussa on hieman eri viba. Toki voi sanoa että oman maan vaietun historian tutkailu ja sen aiheista biisien kirjoittaminen ei välttämättä ole muuta kuin.. mites se WCN podcasteissä yleensä ilmaistaan? "Opiskellaan aihetta ja sit kirjoitetaan siitä". Jotain sellaista. Sinänsä totta, mutta ehkä kertoo myös artistista ja persoonallisuudestakin mitä ja miten syvälle johonkin paneutuu. Osalla artisteista oikein se oma intohimo näkyy harvinaisen selvästi, joskus vaikka joku sideboob tutkailu jonka parissa vietetään merkittäviä aikoja tai vaikka mitä tuossa Decondition haastiksessa oli hengellisestä puolesta varsin hyvät tarinat!

Viesti ei sisällä mitään kysymystä tms. Kunhan fiilistelin, heh.. suomi musan diggareille jotka missannut mainitun yle dokkarisarjan, suosittelen ainakin valikoidusti jaksoja sillä mukana myös järkevää matskua.

Edit: tai olihan siellä tavallaan kysymystäkin, mutta lähinnä mietitty että miksein haastatteluissa sellaista kysytä. Toki miksei foorumillakin!
E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net

Commander15

Rääseikkö II taputeltu. Ilta meni erittäin hyvin, tunnelma mainio ja keikat olivat erittäin hyviä kautta linjan. Lainaan itseäni tuolta toisaalta:

Väkeä oli paikalla mukavasti, suunnilleen tasoissa ensimmäisen Rääseikön kävijämäärien kanssa. Useampi kerrosta ylempään galleriatilaan matkalla ollut, tai sieltä poistuva, ohikulkija päätyi ostamaan lipun ja jäivät nauttimaan noisen voimasta! Ilta sujui erittäin mainiosti, mitään häiriöitä ei ollut ja illan henki oli erittäin hyvä.

C15 keikan kommentoinnista jäävään itseni, mutta eräs kanssa-artisteista totesi että alkukeikasta oli todella pahoinvoivaa soundia tarjolla.

Malaise 57 oli tosi hyvä. Ekaksi keikaksi toimi hienosti ilman mitään ongelmia. Innostavaa ajatella että meininki tulee takuulla paranevan entisestään lähitulevaisuudessa! Tommonen feedback looppi- ja drone-meininki, mutta maltilla tehtyä ja soundi oli paikoin ihastuttavan karkea. Ehotonta plussaa kaiken taustalla jyskyttäneestä oskillaattoripulssista, joka ankkuroi homman industrial-maailmaan.

Aprapat oli jälleen ihan älytön. Kilokaupalla hienoja soundeja, uudelleen kontekstualisoidut taustavideot olivat tarkasti synkassa livetekemisen kanssa ja yhdessä ne loivat todella surrealistisen tunnelman saliin. Vintage pyllyleffa-klipit nousivat liki Fellinimäisiin ulottuvuuksiin tässä kontekstissa! Kolmesta tänä vuonna näkemästäni Aprapat-keikasta tämä oli äänellisesti rajuin, enemmän tuli kontaktimikki-rapistelua ja kottikärryn raakaa raavintaa kuin aiemmin, Turun keikalta tuttujen martial industrial -fiilisten ohella. Vilholla on helvetin terävä draaman ja dynamiikan taju. Melkeen vitutti, kun oli niin hyvä.

Unclean oli kans illan parhaita. Kolmen ekan jälkeen sukellettiin kunnolla PE / heavy electronics -mutiin. Perkeleen painostava tunnelma tuntui imevän ilmat koko salista ja piti otteessaan keikan keston ajan. Vahvat synabassot ja oskillaatiot ryömivät pitkin hallia ja tuntuivat rintakehässä. Heavens Gate- videomatskut syvensivät pahaenteistä meininkiä entisestään. Helevetin hyvä, vokaalit toivat mieleen Goatlordin, elikkä 5/5.

Pain Appendix taas oli kunnon jenkkipaahtoa. PA on levyillään enemmän taidokkaasti kasattua romumetallikollaasia elektronisin maustein, mutta livenä meininki on todella kuumottavaa industrial-noise paahtoa. Alun industrial-tunnelmoinnista ajauduttiin hirveään harsh noise-tykitykseen, johon Pete löi koko ajan uutta vaihdetta silmään. Hengästyttävä veto ja kunnon showmies-menoa jenkkityyliin! Ei ihme että jengi oli ihan pähkinöinä.

Commander15

SATATUHATTA-distrosta tuli hankittua C.C.C.C.:n Community Center Cyber Crash cd ja voi veljet millaista noizua. Todella överi, monikerroksinen melumassa velloo psykedeelisesti. Asioita tapahtuu, lipuu stereokuvaan ja sieltä pois, theremin(?) Ulvoo ja delayt oskilloivat, todella läkähdyttävä elämys.

Haare

Quote from: n a a r a on July 24, 2024, 10:43:08 PM
Quote from: piisti on July 18, 2024, 10:02:03 PMOnko kyse vain vahvistusharhasta vai onko näin, että noisen parissa puuhailee yllättävän monta säännöllistä meditaatioharjoitusta tekevää ja/tai buddhalaisuudesta kiinnostunutta henkilöä? Toi on lainaus näin tänää.
 Itse en näe hiljaisuuteen/ääneen keskittymisen olevan kovinkaan kaukana toisistaan. Itse kokenut keskittymällä hyvinkin samanlaista tyhjyyteen sekä täyttymykseen. Toisin sanoen olen saanut meditaatiosta/joogasta/mantraamisesta samantapaista mielentilaa kuin vääntämällä potikoita. Tämmöst kelaa tänään. Mut siis selkee korrelaatio ainaki tääl
Mie en harjoita säännöllisesti meditaatiota mutta suhde noiseen ja muuhun rajumpaan kokeelliseen ääneen on kyllä värittynyt semmoisen rauhoittumisen kautta; syvä kuunteleminen on aina ollut semmoinen sisäsyntyinen taipumus ja tie itsen rauhoittamiseen. Toki tulee kuunneltua melua monenlaisissa tilanteissa ja liian vähän nykyään noin kun en enää asu yksin, mutta syvän rauhoittumisen tilaan parhaimmillani melun kautta pääsen.
Itellä oli ennen meluun tutustumista jonkin verran budo- ja meditaatiotaustaa, ja etenkin japaninoisen estetiikka monesti jotenkin soitteli samoja kieliä sydämessä. Jossain vaiheessa myös tuli sellainen ymmärrys että esim. joku Hijokaidan tai Incapacitants on pohjimmiltaan aika staattista ja näin ollen oikeastaan rauhoittavaa ääntä, sellainen "myrskyn silmässä on tyyni paikka"-fiilis tuli. Pitää vaan antautua, jättäytyä sen melun armoille niin sehän on Emil Beaulieaun sanoin, "the true sound of love".

Sain viikonloppuna kuunneltua Noisecastin Decondition-jakson ja pitää selventää että Gruntin Semifinal-keikka (jossa nähtiin taustavideona dvd(ärränä?) julkaistu Trite) oli hyvin todennäköisesti legendaarinen Borbetomaguksen Suomen keikka. Muistaakseni myös Sewer Election ja Treriksröset oli samana iltana? Borbetomagus-veto julkaistiin lp:nä nimellä "Vole lotta love", joka on suora viittaus tohon Triteen. Mikko voi korjata jos Grunt on Semifinalissa esiintynyt useammin kuin kerran?

FreakAnimalFinland

Tuo on se ainoa keikka. Tosiaan GELSOMINA+RULLA / SEWER ELECTION+TRERIKSRÖSET " keikat löytyy FA:n julkaisemana DVDR julkaisuna, Grunt Trite julkaistiin irrallisena. Borbetomagus matskut myös videoitiin, mutta niitä ei taida olla ikinä käytetty missään. Siitäkin on epämääräinen muistikuva, ihan kuin olisi pitänyt antaa jollekin jotain projektia varten mutta taitaa olla mDV kassut arkiston kätköissä..

QuoteEmil Beaulieaun sanoin, "the true sound of love".

Taisin tuosta aikaisemmin kirjoittaa kirjan yhteydessä ehkä sivu pari sitten? Tai sitten tarinoin Sarvessa, vai liekö vaan kavereiden kanssa, heh.. Ajatus oli kuitenkin ottaa tuo ajatus ehkä seuraavan SI lehden pääkirjoitukseen työn alle. Suomeksi ymmärrettynä, ei välttämättä puhuta sellaisesta romanttisesta rakkaudesta, vaan jonkinlainen intohimo. Kenties juuri sellainen "tosi rakkaus", jota ei rakasteta edes jostain syystä, vaan liki ehdoitta ja virheistä huolimatta... Siinä ei minusta korostu että se sisältö pitäisi kertoa rakkaudesta, näin pintapuolisesti, vaan jonkinlaisesta itselleen tärkeästä ja intohimoisesti suhtaudutusta asiasta. Emil heitti läpä vastineena niille dokumentaristeille jotka piti noisea sellaisena ilkeänä ja vittumaisena pahoinvointina jne. Se lienee vaan perspektiivivirhe, jossa ei osata nähdä että noise jätkillä intohimon kohteet voi olla aika omalaatuisia ja muiden silmissä jopa irvokkaita, mutta tekijälleen merkitys voi olla ihan jotain muuta.

Esim. suominoise dokkarissakin oli noita mainintoja, Brysk vaikka analysoi että suomessa jotenkin ehkä aggrompaa noisea ja pimeä talvi ja muut tälläiset jutut... mitä helkkaria! Sukset jalkaan ja hiihtämään eikä mitään kotona angstausta! Talvihan on just jees.
E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net

Heppakirjat

#670
Quote from: FreakAnimalFinland on August 06, 2024, 01:12:28 PMSiinä ei minusta korostu että se sisältö pitäisi kertoa rakkaudesta, näin pintapuolisesti, vaan jonkinlaisesta itselleen tärkeästä ja intohimoisesti suhtaudutusta asiasta.

Oli kyseessä sitten rakkaus ja myötätunto, loka ja väkivalta tai täysin muodoton ja teematon puhdas ääni, niin harva asia on yhtä luotaantyöntävää kuin pinnalliset teemat ja muodot ilman alla olevaa intohimoa. Kuka minä olen arvioimaan kenenkään tarkoitusperiä tai intohimoja, mutta väitän että äänestä ja taiteesta on usein aistittavissa jonkinasteinen rehellisyys. Ylipäätään kaikessa underground- ja diy-hommassa on mielestäni parhaimmillaan läsnä sellaista tekemisen vimmaa ja jokin sanoinkuvailematon tarve taustalla.

Itseäni ei kiehdo millään tavalla elitistiset ajatukset noiseen tai muuhunkaan taiteeseen kytkettynä. Siis sellaiset, että kuvittelisin ymmärtäväni jotain mitä muut ei. Mutta rakastan ehdottomasti sitä kun joku väkertää intohimonsa kiimassa jotain täysin käsittämätöntä vähät välittämättä siitä ymmärtääkö kukaan muu. Ihan vaan kun pakko! Usein juuri nämä tällaiset täysin omaehtoiset ja henkilökohtaisesta vinksahtaneisuudesta syntyneet jutut puhuttelevat eniten. Ja usein juuri tällaisten juttujen äärellä herää ajatus, että kuinka kukaan muu ei ymmärrä, heh!

Commander15

Quote from: Heppakirjat on August 07, 2024, 12:38:18 PM
Quote from: FreakAnimalFinland on August 06, 2024, 01:12:28 PMSiinä ei minusta korostu että se sisältö pitäisi kertoa rakkaudesta, näin pintapuolisesti, vaan jonkinlaisesta itselleen tärkeästä ja intohimoisesti suhtaudutusta asiasta.

Oli kyseessä sitten rakkaus ja myötätunto, loka ja väkivalta tai täysin muodoton ja teematon puhdas ääni, niin harva asia on yhtä luotaantyöntävää kuin pinnalliset teemat ja muodot ilman alla olevaa intohimoa. Kuka minä olen arvioimaan kenenkään tarkoitusperiä tai intohimoja, mutta väitän että äänestä ja taiteesta on usein aistittavissa jonkinasteinen rehellisyys. Ylipäätään kaikessa underground- ja diy-hommassa on mielestäni parhaimmillaan läsnä sellaista tekemisen vimmaa ja jokin sanoinkuvailematon tarve taustalla.

Itseäni ei kiehdo millään tavalla elitistiset ajatukset noiseen tai muuhunkaan taiteeseen kytkettynä. Siis sellaiset, että kuvittelisin ymmärtäväni jotain mitä muut ei. Mutta rakastan ehdottomasti sitä kun joku väkertää intohimonsa kiimassa jotain täysin käsittämätöntä vähät välittämättä siitä ymmärtääkö kukaan muu. Ihan vaan kun pakko! Usein juuri nämä tällaiset täysin omaehtoiset ja henkilökohtaisesta vinksahtaneisuudesta syntyneet jutut puhuttelevat eniten. Ja usein juuri tällaisten juttujen äärellä herää ajatus, että kuinka kukaan muu ei ymmärrä, heh!

"Teoksissa, joista puuttuu taiteellinen laatu, ei ole voimaa, olivatpa ne poliittisesti miten edistyksellisiä hyvänsä" kirjoitti jo puhemies Mao aikoinaan! Sopii hyvin sovellettuna tän keskustelun viitekehykseen.

Kyllähän kaikessa oikeasti merkityksellisessä ja poikkeuksellisessa taiteessa toi intohimo ja obsessio asiaa kohtaan ovat äärimmäisen tärkeitä asioita. Eihän kauniilla kuorilla tee mitään, jos sisältö täyttä silkkoa tai hiilipaperikopiointia ilman metafyysistä voimaa.

Mitä taas tulee elitismiin, niin tästä saisi halutessaan melko mielenkiintoisen keskustelun. Itse termiä käytetään mielestäni melko heppoisesti pilkkakirveenä, johon on helppo sisällyttää semmosia negatiivisia konnotaatioita mitä kulloinkin hotsittaa käyttää. Ja tää ei ollut siis Heppakirjoja kohtaan heitetty kritiikki tai vastaava pisto, vaan yleisemmän tason huomio! Esim. ite en ole koskaan ajatellut ymmärtäväni noisea ja industrialia ketään toista paremmin tai "oikeammin".

Heppakirjat

Quote from: Commander15 on August 07, 2024, 12:58:17 PMMitä taas tulee elitismiin, niin tästä saisi halutessaan melko mielenkiintoisen keskustelun. Itse termiä käytetään mielestäni melko heppoisesti pilkkakirveenä, johon on helppo sisällyttää semmosia negatiivisia konnotaatioita mitä kulloinkin hotsittaa käyttää. Ja tää ei ollut siis Heppakirjoja kohtaan heitetty kritiikki tai vastaava pisto, vaan yleisemmän tason huomio! Esim. ite en ole koskaan ajatellut ymmärtäväni noisea ja industrialia ketään toista paremmin tai "oikeammin".

Joo tämä oli tosiaan huomio ihan omasta elämästä: Sitä kun on oikein jännän äärellä niin helposti tulee mieleen, että vittu muut on tyhmiä kun ne ei tajua! Heh. Mutta nyt kun kaikki kilpailee siitä, kuka on suvaitsevaisin noisejäärä, niin tämä keskustelu suorastaan kaipaisi sellaista kunnon noisemonarkistin väliintuloa!

No monarkiasta matriarkkojen kimppuun. Ameriikankiäliseen ketjuun oli linkattu Himukaltin bandcampista Horse girl. Tietäjät tietää minkälaista porukkaa heppatytöt on ja kyllähän tuo kappale oli varsin maukas. Siis aivan todella hyvä! En siis täysin ymmärtänyt oliko tuo nyt Himukaltia vai jotain hänen kaveriaan, mutta Himukalt mennyt jostain syystä minulta täysin ohi?! Suosituksia siis kehiin!

host body

#673
Melu, kuten muutkin alakulttuurit on ihan lähtökohtaisesti jo aika elitistisiä johtuen siitä että aktiivisia harrastajia on suht vähän ja hommaan kunnolla sisälle pääseminen vaatii tutustumista muihin alan harrastajiin. Eikä mun mielestä sitä ole tarvekaan muuttaa, sillä kun raha ei liiku ainoa asia mikä pitää koko homman elossa on puuhastelu rakkaudesta lajiin. Ei sitä kukaan lähde puuhastelemaan jos se tavaran sisältö ei nappaa. Suvaitsevaisuudella tässä ite koen olevan tärkeä rooli siinä mielessä, että melu alakulttuurina on aina kyllä ollut suvaitsevainen siinä mielessä, että kaikki jotka tajuavat homman pääsevät mukaan ja saavat tavaraansa ulos huolimatta ulkomusiikillisista jutuista. Nimen omaan se jonkin sortin oman fiksaation tuominen esiin melun kautta kiinnostaa, ja mitä vaihtelevampaa porukkaa sen enemmän variaatiota myös teemoissa.

merta

#674
Quote from: Heppakirjat on August 07, 2024, 01:13:01 PMNo monarkiasta matriarkkojen kimppuun. Ameriikankiäliseen ketjuun oli linkattu Himukaltin bandcampista Horse girl. Tietäjät tietää minkälaista porukkaa heppatytöt on ja kyllähän tuo kappale oli varsin maukas. Siis aivan todella hyvä! En siis täysin ymmärtänyt oliko tuo nyt Himukaltia vai jotain hänen kaveriaan, mutta Himukalt mennyt jostain syystä minulta täysin ohi?! Suosituksia siis kehiin!

Näyttäisi olevan lafkansa toiselta julkaisulta. Ei siis itseään Himukaltia.

Jhane p eli puolet false mariasta
https://falsemaria.bandcamp.com/